Mazda6 GY LF-DE '07 Active by PISZCZEK (kolejne mody i pełen detailing str.10)
Patrząc z tej perspektywy to cena jest spoko. Ja patrzę się z perspektywy mojego portfela. Gdyby nie duża inwestycja w drugie auto to bym się nie czaił.
Dlatego bardziej czaję się na używkę.
Dopisano 6 cze 2016, 15:22:
Jak narazie tylko po bokach.
Dlatego bardziej czaję się na używkę.
Dopisano 6 cze 2016, 15:22:
Jak narazie tylko po bokach.
No i Panowie kupiłem dzisiaj ten spoiler. Zabolało. Teraz bieda do końca miesiąca
w przyszłym tygodniu trzeba dokończyć Lipa z tyłu a spoiler pewnie w sierpniu dopiero. Tylna klapa jest do malowania. Wychodzą kwiatki przy lampie
od razu się zrobi ze spoilerem.
Dla mnie osobiście żadne gumowe nie pasują na tył oraz boki...
Oczywiście nie mówię, że tylko w Maździe lecz ogólnie w każdym aucie. Aczkolwiek nie ma u Nas wielkiego polotu co do wyboru jak u Niemców to co się dziwić.
Oczywiście nie mówię, że tylko w Maździe lecz ogólnie w każdym aucie. Aczkolwiek nie ma u Nas wielkiego polotu co do wyboru jak u Niemców to co się dziwić.
Pozdrawiam
Adrian
Adrian
- Od: 6 wrz 2012, 13:17
- Auto: Mazda 6 GH L5 '09
Była: Mazda 3 BK LF '04
Mazda 323F 1.8 BG SOHC '90
Dla mnie to kiepsko wygląda;/
- Od: 29 mar 2016, 14:37
- Auto: Mazda6 GG L3 2003
Po bokach nie będzie LIPa a dokładki z MPSa.Co do zasadności LIPa. Nie ma jakiegoś normalnego pakietu do tych zderzaków. Nigdy nie widziałem. Jeśli jest to pewnie cholernie drogi. Nawet jakbym chciał zakładać zderzaki z MPSa no to jest dla mnie za drogi interes. Wkładam kupę kasy w zabytkową Skodę S100L. Gdyby nie to byłoby z pompą. Ale mi się podoba. Nawet bardzo. Dojdzie jeszcze ori spoiler i będzie mega.
piszczek napisał(a):Wkładam kupę kasy w zabytkową Skodę S100L.
Szacunek! Mój dziadek miał taką samą w dawnych czasach, nóweczkę. Gdzieś w albumach są zdjęcia tego autka, niestety nigdy nie miałem możliwości pomacać takiego Skodżitsu na żywo.
Takie auto z piękną duszą, które pamięta PRL. Odrestaurowane zrobi większą robotę niż jakiekolwiek nowe z salonu.
Pozdrawiam
Adrian
Adrian
- Od: 6 wrz 2012, 13:17
- Auto: Mazda 6 GH L5 '09
Była: Mazda 3 BK LF '04
Mazda 323F 1.8 BG SOHC '90
Jak będę miał chwilę to pokażę obie Skodzinki. Jedna jeżdżąca i nie wymaga wkładu jak narazie.
Co mi poradzicie w kwestii malowania alu 17tek ori z wersji 2,3? Nie mogę dobrać sobie koloru. Zaciski też muszę pomalować. Alu w graficie chyba nie przypasi. A zaciski może miedziane. Co proponujecie?
Co mi poradzicie w kwestii malowania alu 17tek ori z wersji 2,3? Nie mogę dobrać sobie koloru. Zaciski też muszę pomalować. Alu w graficie chyba nie przypasi. A zaciski może miedziane. Co proponujecie?
Urlop, wiec czas trochę pogrzebać. Dostała się ruda do tłoczka w zacisku co mogło być powodem przegrzania tarczy. Tłoczek się nie cofnął i tarcze które zaledwie przejechały 10 tys.km są już do wymiany
Poprzedni właściciel przy montażu nowych tarcz nie raczył sprawdzić zacisków. Zaciski rozebrałem, wymieniłem gumki i tłoczki.
Lip bardzo fajnie wyszedł.To ori EZ czy jakis zamiennik?gdzie kupiłeś i za ile?;–)
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Mój ulubiony kolorek zacisków, bardzo ładna robota
podoba mi się, aż żal pewnie było ruszać. Co do dokładki tylnego spoilera, również o dziwo wygląda to spoko.
-
makmarc
Zaciski koloru złotego. Dzięki za miłe słowo. W tym roku jeszcze dojdzie ori spoiler tylnej klapy. Juz leży i czeka na malowanie. Oraz zaciski tylne trzeba jeszcze pomalować. Moze się je zregeneruje.
I jeszcze muszę pomalować ori alu z wersji 2,3. Myślę o kolorze grafitowym tak jak w nowych szóstkach są. Co myslicie o tym?
I jeszcze muszę pomalować ori alu z wersji 2,3. Myślę o kolorze grafitowym tak jak w nowych szóstkach są. Co myslicie o tym?
Zerknij do Wiśni w temat, na dniach robił felgi i wyglądają ładnie, ewentualnie zerknij w moję ex Madzię, na3 stronie gdzieś jest temat, też miałem malowane i wyglądało to bardzo przyzwoicie.
Tu masz link: viewtopic.php?f=331&t=167984&start=1400
Tu masz link: viewtopic.php?f=331&t=167984&start=1400
-
makmarc
Panowie, doradźcie mi proszę na jaki kolor pomalować ori felgi z wersji 2,3 po lifcie. Żeby to sie ładnie zgrało ze złotymi zaciskami i śliwkową perłą.
Myślałem o graficie z palety felg nowej Mazdy 6.
Myślałem o graficie z palety felg nowej Mazdy 6.
Ja bym pomalował na taki z palety nowej GJ. Sam swoje chciałem na taki pomalować jakby mi gwarancji w tedy nie uznali.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok