Czateria...cd
Mam oryginalny sony z zestawu. Wygląda porządnie. Kup sobie przejsciowke i będziesz mógł podłączyć zwykły kabel.
Teraz chyba rezygnują z tych wszystkich złącz – współczesne urządzenia grają po wifi lub bt po prostu.
Ale przyznam, że moje rozwiązanie z użyciem telefonu działa znakomicie. Już myślałem o kupnie bt do amplitunera, ale chyba na razie będzie tak.
Teraz chyba rezygnują z tych wszystkich złącz – współczesne urządzenia grają po wifi lub bt po prostu.
Ale przyznam, że moje rozwiązanie z użyciem telefonu działa znakomicie. Już myślałem o kupnie bt do amplitunera, ale chyba na razie będzie tak.
nemi napisał(a):współczesne urządzenia grają po wifi lub bt po prostu.
Jeśli współczesnymi nazwać można urządzenia które mają 10 lat
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ale lepiej jak kupi amplituner z bt. Ma to dobry wpływ na gospodarkę 
Brii, 10 lat temu w sprzęcie Hi-fi nie było to takie powszechne. Pewnie kosztowało worek kasy... Jak ja kupowałem to do 2000 można było kupić coś bt-ready i dokupić sobie za 150 zł osobne urządzenie.
Brii, 10 lat temu w sprzęcie Hi-fi nie było to takie powszechne. Pewnie kosztowało worek kasy... Jak ja kupowałem to do 2000 można było kupić coś bt-ready i dokupić sobie za 150 zł osobne urządzenie.
No w sumie masz rację.
Zmieniając temat – ma ktoś na szybko pożyczyć 183kzł?
Zmieniając temat – ma ktoś na szybko pożyczyć 183kzł?
Wypłata w jednej racie będzie ok, spłata też może być w jednej ale "nieco" odsuniętej w czasie 
Koleżanka z roboty powiedziała, że dorzuci mi 17 to razem już by było z górką gdyby Zygu skombinował banknot który pełni funkcję mnożnika xk
Jednym słowem – jeździłbym:
http://www.topgear.com.pl/aktualnosci/2 ... s16/p9b3fg
a po kilkunastu latach można sprzedać z zyskiem
Xenocyd napisał(a):Ja mam 183 zł
Koleżanka z roboty powiedziała, że dorzuci mi 17 to razem już by było z górką gdyby Zygu skombinował banknot który pełni funkcję mnożnika xk
Jednym słowem – jeździłbym:
http://www.topgear.com.pl/aktualnosci/2 ... s16/p9b3fg
a po kilkunastu latach można sprzedać z zyskiem
Znacie jakieś tanie hobby? Najlepiej związane z motoryzacją 
...rysowanie...
Dopisano 21 lip 2016 22:17:
Wstyd się przyznać, ale pomogło. A przez rok leżało w szufladzie nawet nie odpakowane. Tylko wyglądam kretyńsko w tym.
Dopisano 21 lip 2016 22:17:
loockas napisał(a):Może się okazać, że będziesz mógł uprawiać sporty ale np w ortezie kolanowej.
Wstyd się przyznać, ale pomogło. A przez rok leżało w szufladzie nawet nie odpakowane. Tylko wyglądam kretyńsko w tym.
Prawie jak jakiś egzoszkielet
.
Jeśli pomaga to olej wygląd
Jeśli pomaga to olej wygląd