Mazda3 1.6 Pb/LPG, 2004, (allegro: 6348689949), 16.500 zł, Gorzyce.
Strona 1 z 1
Przód auta poskładany przez jakiegoś amatora, więc po dzwonie...
Każdy element karoserii w innym kolorze – spójrz na tylne drzwi np. na 4 zdjęciu.
Według mnie szału nie ma – nie polecam ani nie odradzam.
To tak na szybko tyle ode mnie jeśli miałbym pomóc
Każdy element karoserii w innym kolorze – spójrz na tylne drzwi np. na 4 zdjęciu.
Według mnie szału nie ma – nie polecam ani nie odradzam.
To tak na szybko tyle ode mnie jeśli miałbym pomóc
szukam M3 już z pół roku i od tego czasu te ogłoszenie wszędzie widzę i ciągle jest odświeżane... jeszcze nie znalazło swojego amatora...
nie byłem, nie oglądałem na żywo ale po zdjęciach szkoda by mi było czasu jechać
co element to inny odcień, pomalowany calutki przedni zderzak razem z tą gumową osłonką pod zderzakiem, braki w śrubkach mocujących grill do zderzaka, ruda na progu pod pasażerem mocno widoczna, naklejki na klapie chyba powinny być razem no i ta komora silnika... nie lubię odpicowanych ale taki syf jak po ... zalaniu ?
nie byłem, nie oglądałem na żywo ale po zdjęciach szkoda by mi było czasu jechać
co element to inny odcień, pomalowany calutki przedni zderzak razem z tą gumową osłonką pod zderzakiem, braki w śrubkach mocujących grill do zderzaka, ruda na progu pod pasażerem mocno widoczna, naklejki na klapie chyba powinny być razem no i ta komora silnika... nie lubię odpicowanych ale taki syf jak po ... zalaniu ?
- Od: 10 maja 2016, 14:03
- Auto: M3 BK 2.0LF 2005
IS
Strona 1 z 1