![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Czateria...cd
Z lapków poleciłbym Latitude e5250 – 12 cali. Jest tego sporo bo to już wycofany model.
Można wyrwać za 2kPLN w dość fajnym wyposażeniu. Warto jednak dopłacić do lepszej matrycy.
Poza tym jest OK.
Można wyrwać za 2kPLN w dość fajnym wyposażeniu. Warto jednak dopłacić do lepszej matrycy.
Poza tym jest OK.
..::Born To Rise Hell::..
brii napisał(a):Ciekawy sposób na tracenie czasu – formatowanie zaszyfrowanego dysku... Wystarczy tylko zamazać nagłówki z kluczamiDopiero teraz zauważyłem paczkę – bardzo męska
Wiesz, procedury!
Na koniec odzyskanie ze snapa obrazu od Lenovo i prawie nowy komp.
Ja mam teraz 3 lapki w domu, niestety X już niedługo pójdzie na śmietnik. Pękniętą ma płytę główna, razem z obudową. Jam nie chwaląc sie to uczynił. Na docku niestety nie chce działać bo robi się jakieś zwarcie i nie widzi dysku. Miał robić za stację domową, ale nie daje rady.
Pociągnę do przyszłego roku i jednak kupie sobie Mac'a. A z tego Della zrobię stację domową.
Żona z Ipada zadowolona bardzo. Sam jak korzytam jestem zadwolony, Retina to swietny ekran.
BB Classic za 840 pln netto jest jak kolwiek warty zakupu ? Jako Backup telefon. Mam jeden aparat teraz w domu tylko – poza e72, Motorolla V3, Motorola Gleam i LG Swift 5, Nokia 6230i
Pociągnę do przyszłego roku i jednak kupie sobie Mac'a. A z tego Della zrobię stację domową.
Żona z Ipada zadowolona bardzo. Sam jak korzytam jestem zadwolony, Retina to swietny ekran.
BB Classic za 840 pln netto jest jak kolwiek warty zakupu ? Jako Backup telefon. Mam jeden aparat teraz w domu tylko – poza e72, Motorolla V3, Motorola Gleam i LG Swift 5, Nokia 6230i
JohnnyB napisał(a):Retina to swietny ekran
Najwyżej bardzo dobry – koło świetnego to być może stała w sklepie
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):JohnnyB napisał(a):Retina to swietny ekran
Najwyżej bardzo dobry – koło świetnego to być może stała w sklepie
Przy moich pinglach jest swietny
Na Elektrodzie napisali mi że jeden serwis W Poznaniu naprawia ekspresy z taką wadą jak moja na gwarancji......podobno po osuszaniu młynka u wymianie żaren demontuje jakiś plastik w obudowie na stale i sytuacja się nie powtarza.....c.olera.....a ja klepnąłem naprawę pogwarancyjną.....
Polecałem Nivonę 646 ale chyba przestanę :/
Xenocyd napisał(a): nie umiem tego używać
Ja przez pierwsze dwa dni chciałem wyrzucić ten komputer przed okno. W pracy miałem mac, w domu windows/linux. Po dwóch tygodniach nie potrafiłem pracować na windows, bo mi brakowało pewnych rozwiązań z OSX – kupiłem mac do domu. Teraz jak siadam do osławionego Win10, to mam drgawki
loockas napisał(a):Tak samo jak ktoś, kto nigdy nie używał trackpointa dostaje do ręki lenovo
Kiedyś byłem autentycznie zaskoczony jak do mojego ThinkPada siadła osoba która nigdy w życiu nie widziała trackpointa i zaczęła używać touchpada. Zasugerowałem użycie trackpointa i po krótkim instruktarzu nastąpiła próba użycia. Minęła minuta, posypały się siarczyste panie na literkę k i stanęło na tym, że to wynalazek szatana

Trusted computing – Yes or No?
Ania używa od dwóch lat Lenovo. Najpierw X200 gdzie o zgrozo dla niej był tylko trackpoint, a teraz X201 gdzie już ma TP i touchpada... Jak musi zrobić coś więcej niż przeglądnąć www to wybiera... myszkę na USB 

O w mordę, byłem na rowerku po drugiej stronie wisły, wilgotność powietrza jest taka że bardziej jestem zlany własnym potem niż tym deszczykiem. Foto poglądowe. Ah ten skrypt rozciągający....
Stała pod ścianą prężąc kakao
Bardzo skuteczna zmiana tematu
.
Serwis przesłał info iż po konsultacji z importerem, absolutnie nie jest to ich wina.
Naprawa – wymiana młynka z rabatem 560 PLN brutto z gwarancja na 1 rok......
No nic, pozostaje zapłacić i doszukać się w necie jaką przeróbkę w ekspresie trzeba zrobić.
No i wygląda na to że na urlop śmignę do Portugalii
.
Serwis przesłał info iż po konsultacji z importerem, absolutnie nie jest to ich wina.
Naprawa – wymiana młynka z rabatem 560 PLN brutto z gwarancja na 1 rok......
No nic, pozostaje zapłacić i doszukać się w necie jaką przeróbkę w ekspresie trzeba zrobić.
No i wygląda na to że na urlop śmignę do Portugalii
Xenocyd napisał(a):JohnnyB napisał(a):No i wygląda na to że na urlop śmignę do Portugalii.
Ronaldo zaprosił?
Bałbym się, aczkolwiek do 3 razy do nie pedalstwo jeszcze
Ja pije tylko Perłę Export hehehe
znaczy piłem bo znowu rzuciłem alkohol jakoś ponad 2 tygodnie temu
znaczy piłem bo znowu rzuciłem alkohol jakoś ponad 2 tygodnie temu