Czateria...cd
W zasadzie masz rację, style się bardzo wymieszały. Luxy trochę ciężko sklasyfikować. Ja ich osobiście uwielbiam, byłem na jednym koncercie klubowym i to był jeden z najlepszych koncertów polskich kapel w jakim było mi dane uczestniczyć.
Jak ja żałuję, że w sobotę nie mogłem być w Jarocinie. Długo się biłem z myślami czy nie wyskoczyć na ten jeden wieczór na Slayera... No nic, może za rok
Jak ja żałuję, że w sobotę nie mogłem być w Jarocinie. Długo się biłem z myślami czy nie wyskoczyć na ten jeden wieczór na Slayera... No nic, może za rok
No dobra, niech bedzie, ze jest tam jakies nawiazanie do punka. Odpalilem sobie Sex Pistols, ktorych wczesniej jakos mocno nie sluchalem i dochodze do wniosku, ze skoro sa protoplastami tego gatunku to powiedzmy, ze jakies tam nawiazania da sie znalezc. Ale np z takim punkiem jak ten ponizej, zadnych podobienstw nie widze 
sq2jul napisał(a):No dobra, niech bedzie, ze jest tam jakies nawiazanie do punka. Odpalilem sobie Sex Pistols, ktorych wczesniej jakos mocno nie sluchalem i dochodze do wniosku, ze skoro sa protoplastami tego gatunku to powiedzmy, ze jakies tam nawiazania da sie znalezc. Ale np z takim punkiem jak ten ponizej, zadnych podobienstw nie widze
W mojej głowie ten gatunek to "polski punk"

Książęce Golden Ale – nie wiem na co ja liczyłem, ale chyba wierzyłem, że KP zrobi dobre piwo. O ile z lini książecych w miarę mi wchodzi pszeniczne i czerwony lager, tak po golden ale spodziewałem się czegoś więcej
Średniak, słaby średniak
Ale żeby nie było, najpierw wypiłem, a potem zobaczyłem film Kopyra 
Z tych bardziej dostepnych to ostatnio pilem cos takiego. Jak dla mnie calkiem ok, nawet lepsze od Żywca APA. Piwo nazywa sie Amber APA

No właśnie widziałem to ostatnio gdzieś, muszę spróbować. Ile?
ŻAPA się imho strasznie zepsuła. Do niedawna to było to dla mnie najlepsze piwo do 4zł. Teraz wydając 50gr więcej można mieć znacznie lepszego Corneliusa APA, którego naprawdę chce się pić.
ŻAPA się imho strasznie zepsuła. Do niedawna to było to dla mnie najlepsze piwo do 4zł. Teraz wydając 50gr więcej można mieć znacznie lepszego Corneliusa APA, którego naprawdę chce się pić.
Hmm nie pamietam ale raczej nie tyle co kraft. Z tego typu piw to Po Godzinach Red IPA tez obleci.

Xenocyd napisał(a):Pracodawca wydał dzisiaj T420 na własność za 3 stówki w ramach wymiany sprzętu
Niedługo na kg będą w warzywniaku sprzedawać
Te browary kosztują 6zł z haczykiem.
U mnie laptop tez pewnie do utylizacji, ciekawe co powie fachman. Jaki laptop polecacie do 3k?
Ciekawy sposób na tracenie czasu – formatowanie zaszyfrowanego dysku... Wystarczy tylko zamazać nagłówki z kluczami
Dopiero teraz zauważyłem paczkę – bardzo męska 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.