Czateria...cd
Może napiszę inaczej – nie neguje tego, że kierowca w obrębie przejścia powinien uważać. Absolutnie się z tym zgadzam, a kary za wyprzedzanie na przejściach czy omijanie pojazdu, który się zatrzymał są zbyt mało surowe wg mnie. Ale boli mnie, że za 99,9 % potrąceń na pasach wini się kierowców. Każdego z nas może to spotkać i można być naprawdę super ostrożnym, ale wszystkiego się nie przewidzi i może trafić się sytuacja, która nas zaskoczy.
nemi napisał(a):punkowymi
Jakimi?

Wynik, to wynik
Ale ten mecz był bardzo słaby.
BTW. Widzieliście jak biały piłkarz dotyka piłkę czarną ręką?
Dopisano 10 lip 2016 23:54:
kontrowersyjny raczej
BTW. Widzieliście jak biały piłkarz dotyka piłkę czarną ręką?
Dopisano 10 lip 2016 23:54:
Gib napisał(a):kątrowersyjny
kontrowersyjny raczej
Poza Islandią, Walią, Polską, które to zespoły można uznać za objawienie tego turnieju to generalnie rzecz biorąc turniej oceniam na relatywnie słaby. Od ćwierćfinałów chyba nie było, żadnego ciekawego meczu. Pytanie czy ww. zespoły miałyby rację bytu, gdyby bramek w podstawowym czasie padało więcej, a sama gra była wartka.
loockas napisał(a):Jak można rozgromić Niemców 2:0, a z tymi napletami przegrać?
bo się miało szczęście
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Norreca napisał(a):bo się miało szczęście
Mam takie zdanie o Portugalii
loockas napisał(a):Norreca napisał(a):bo się miało szczęście
Mam takie zdanie o PortugaliiJakoś trudno mi uwierzyć, ze taktyką było wyjście z grupy na ostatnim możliwym miejscu ślizgając się na remisach
nikt nie ma takiej taktyki, mieli pecha... zagrali najciekawszy mecz ze wszystkich grupowych (3:3)
a potem świetnie grali w obronie...
Radze się zastanowić zanim się powie ze najsłabsza drużyna wygrała
Polska mogla wygrać ale zamiast atakować wolała stać w miejscu...
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Dominator napisał(a):Ronaldiniunius to jest ciota, tak to się musiało skończyć. Jak Portugalia wygra, to z kolei temu że nie ma tej pacynki
Widziałeś ujęcie kontuzji ?
Dziwne że od razu go nie znieśli. Ja skręcilem kolano podobnie – u mnie skończyło się a dwóch artroskopiach, jednej rekonstrukcji wiezadeł i mam śruby w kolanie. Do tego pół roczna rehabilitacja.
Można go nie lubić, ale nie można mu odmówić talentu i chęci gry.
A że czasem lubi popłakać.....no cóż uczuciowy chłopak jest.
..::Born To Rise Hell::..