Czateria...cd
Portugalia nie powinna wyjść z grupy a w finale gra...

Co masz?
loockas napisał(a):Jak ktoś twierdzi, że Polacy mieli farta w meczu ze Szwajcarią, to co można powiedzieć o Portugalii, która wygrywając przed chwilą pierwszy mecz zagra w finalne?
Chyba drugi. Ciekawe jak by wyglądał mecz Polska-Walia.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):Ciekawe jak by wyglądał mecz Polska-Walia.
Jak zwykle karne by były
To da się obejrzeć mecz nie kibicując nikomu? Ja tak nie umiem
Jeszcze co do pizzy. Większość włoskich pizz jest na tym cieście z łamiącymi się boczkami, w których jest powietrze. Ja też nie bardzo to lubię. My w zasadzie używamy tylko ori ciasta neapolitańskiego czyli takie co jest mega smaczne, nie jak to polskie drożdżowe, ale boczki ma wyrośnięte "chlebkowe" które same w sobie są sztos. Ale taka prawdziwa pizza w Neapolu nie ma praktycznie sera, oprócz białej mozzarelli.
Taka pizza zbytnio w Polsce nie przechodzi, więc pizze robimy po swojemu i z serem.
Tu jakieś fotki gdzie coś tam widać jak ciasto wygląda. Tylko takie mam teraz pod ręką, a w Lublinie moda na zieleninę, więc sorry

Ps. Sam najczęściej jak mam ochotę to jem szynka pieczarki na białym sosie maczając na przemian w sosie czosnkowym i ketchupie Hainz'a
No, a najlepsza z tych dziwnych pizz wymyślanek to moim zdaniem: sos śmietanowy, ser, grilowany boczek, oscypek, cebula i żurawina. Jest kozaka
Jeszcze co do pizzy. Większość włoskich pizz jest na tym cieście z łamiącymi się boczkami, w których jest powietrze. Ja też nie bardzo to lubię. My w zasadzie używamy tylko ori ciasta neapolitańskiego czyli takie co jest mega smaczne, nie jak to polskie drożdżowe, ale boczki ma wyrośnięte "chlebkowe" które same w sobie są sztos. Ale taka prawdziwa pizza w Neapolu nie ma praktycznie sera, oprócz białej mozzarelli.
Taka pizza zbytnio w Polsce nie przechodzi, więc pizze robimy po swojemu i z serem.
Tu jakieś fotki gdzie coś tam widać jak ciasto wygląda. Tylko takie mam teraz pod ręką, a w Lublinie moda na zieleninę, więc sorry

Ps. Sam najczęściej jak mam ochotę to jem szynka pieczarki na białym sosie maczając na przemian w sosie czosnkowym i ketchupie Hainz'a

No, a najlepsza z tych dziwnych pizz wymyślanek to moim zdaniem: sos śmietanowy, ser, grilowany boczek, oscypek, cebula i żurawina. Jest kozaka

Ja umiem ale musi padać conajmniej 180-250 bramek
W meczach kopanej zwykle skupiam się na ekranie komputera, a na TV spoglądam dopiero jak Borek/Szpakowski mało się nie zesrają, walka na auty w środku pola mnie nie interesuje.
Tak jestem fanem NBA i obejrzałem 117 meczów sezonu zasadniczego 2015/2016 (to chyba więcej niż cała LM) i dodatkowo 28 Playoffs, ale bilans PO jeszcze się poprawi do momentu rozpoczęcia sezonu 16/17 bo mam na dysku.
Bartek, gdzie w LBN taka pizza? Tylko na wyno?
Tak jestem fanem NBA i obejrzałem 117 meczów sezonu zasadniczego 2015/2016 (to chyba więcej niż cała LM) i dodatkowo 28 Playoffs, ale bilans PO jeszcze się poprawi do momentu rozpoczęcia sezonu 16/17 bo mam na dysku.
Bartek, gdzie w LBN taka pizza? Tylko na wyno?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Bartek, gdzie w LBN taka pizza? Tylko na wyno?
Nie tylko na wynos. Całkiem niedaleko od wjazdu z Warszawy.
Daj znać jak będziesz w okolicy
Czuj się zaproszony

Dopisano 07 lip 2016 2:01:
Gib napisał(a):Tak jestem fanem NBA i obejrzałem 117 meczów sezonu zasadniczego 2015/2016 (to chyba więcej niż cała LM) i dodatkowo 28 Playoffs, ale bilans PO jeszcze się poprawi do momentu rozpoczęcia sezonu 16/17 bo mam na dysku.
Ja z kolei mam inaczej. Nie wiem ile ale z 12 lat trenuje regularnie i gram w koszykówkę, a nie umiem tego sportu oglądać w TV
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)