Czateria...cd
Dojechały koła i muszę powiedzieć, że jak na 18" w cenie samych opon to są całkiem całkiem 

Teraz będzie można bez wstydu temat założyć w zastępczych. Tylko co ja tan napisze.. Auto. Jedzie. Hamuje

Teraz będzie można bez wstydu temat założyć w zastępczych. Tylko co ja tan napisze.. Auto. Jedzie. Hamuje

A męskich nie było?
Zakładaj i pokaż ja się prezentują na aucie
Zakładaj i pokaż ja się prezentują na aucie
Nie ważne co napiszesz i tak już podk...eś parę osób
.
Miałem umyć swoje Volvo ale mi się jakoś odechciało po dwóch ostatnich dniach......
Miałem umyć swoje Volvo ale mi się jakoś odechciało po dwóch ostatnich dniach......
..::Born To Rise Hell::..
Mogę Ci nagrać
Obejrzałem 3 pierwsze odcinki. Nie jest źle pod względem motoryzacyjnym, ale rozrywkowo nie kupuję tego programu. Na szczęście rudy zrezygnował i może program pójdzie w inną stronę zamiast udawać, że nic się nie stało. Jak nic nie zmienią, to na jesień GT z Amazonu ich pozamiata
Obejrzałem 3 pierwsze odcinki. Nie jest źle pod względem motoryzacyjnym, ale rozrywkowo nie kupuję tego programu. Na szczęście rudy zrezygnował i może program pójdzie w inną stronę zamiast udawać, że nic się nie stało. Jak nic nie zmienią, to na jesień GT z Amazonu ich pozamiata
fmmovies"kropka"to w google wraz z frazą top gear 23
ale nie powiecie że szósty odcinek nie był super? Mi się przynajmniej bardzo podobał.
No i dziś ryży chris ogłosił że odchodzi z top gear ... hehe
ale nie powiecie że szósty odcinek nie był super? Mi się przynajmniej bardzo podobał.
No i dziś ryży chris ogłosił że odchodzi z top gear ... hehe
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Właśnie odpaliłem.......kurde jak ten GT jest źle spasowany od nowości, albo to co oni mieli to coś z za ocenau , wyklepane i z przekąłdką 
Ale morał z histori jest słuszny, Nie to co w Automaniaku.....
Ale morał z histori jest słuszny, Nie to co w Automaniaku.....
podobają mi się ogólnie zdjęcia, fajne kadry samochodów i ujęcia ale oni już nie bardzo.
Neonixos666 napisał(a):podobają mi się ogólnie zdjęcia, fajne kadry samochodów i ujęcia ale oni już nie bardzo.
Brakuje "chemi" iedzy prowadzącymi, ale o dziwo Matt LeBlanc na prawde dobrze wypada jako prowadzący. Widziałem ze jest dobrym kierowcą, ale jako prowadzący takze wypada lepiej niż w serialach.
Jako Joey Tribbiani lepiej się spisywał 

loockas napisał(a):On tylko w jednym serialu imho dobrze zagrał. Wiadomo jakim
Neonixos666 napisał(a):Jako Joey Tribbiani lepiej się spisywał
Nie do końca, a w owym serialu był najsłabszy – IMHO. W GT IMHO wypada dobrze. Niestey nie ma tego co było w orygianlym TG – 3 prowadzących z chęmią. Stąd nie ma sznas na dobre oceny. W oryginalnym TG było ich 3 i była chemia i nawet z głupiego odcinaka we 3 robili coś fajnego. Tutaj mimo fajnych aut, fajnych zdjeć i ciekawych pomysłów, bez wsparcia i z taką poprzednią obsadą nikt nie da rady.
Neonixos666 napisał(a):Zakładaj i pokaż ja się prezentują na aucie
Cały dzień dziś je woziłem w aucie z nadzieją, że nadarzy się dolna chwila na zmianę i oczywiście dup a