Mazda 323F BA Z5 '98 A-SPEC TOURING KIT
w końcu jakieś męskie koło
co to za felga? JR, Rota, Volk? wszystkie są podobne i ich nie rozróżniam
i powiedz jeszcze jakie szerokie i jakie ET? 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Tak jak mówi wiluś – teraz pora na porządny hebel
Silnika szkoda ruszać jak taki ładny 

Chyba mnie przekonałeś, że bez czerwonego paska będzie lepiej wyglądało.
Zamówiłem paski koloru białego i zobaczę czy będą pasowały
Wiem, że hamulce wymagają zmiany z przodu na większe tarcze a z tyłu z bębnów na tarczowe, będę musiał o tym pomyśleć.
Nie jestem do końce przekonany do malowania soczewki na czarno, to tylko połowa lampy, wolałbym całość pomalować na czarno, ale chyba bym nic nie widział w nocy
To jest felga firmy PDW – Made in Taiwan
http://allegro.pl/6036-gun-felgi-17-4x1 ... 99286.html
Dałem też wentyle a'la Rays kupione na Allegro za 60zł:

Zamówiłem paski koloru białego i zobaczę czy będą pasowały
Wiem, że hamulce wymagają zmiany z przodu na większe tarcze a z tyłu z bębnów na tarczowe, będę musiał o tym pomyśleć.
Nie jestem do końce przekonany do malowania soczewki na czarno, to tylko połowa lampy, wolałbym całość pomalować na czarno, ale chyba bym nic nie widział w nocy
To jest felga firmy PDW – Made in Taiwan

Dałem też wentyle a'la Rays kupione na Allegro za 60zł:

- Od: 31 gru 2011, 09:34
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 '98
Hehe przecież sam napisałeś na innym forum, że "Fakt, czerwony lakier najlepiej złamać jest czarnymi akcentami, albo białymi, zamiast więcej czerwieni" 
michal1983 napisał(a):Hehe przecież sam napisałeś na innym forum, że "Fakt, czerwony lakier najlepiej złamać jest czarnymi akcentami, albo białymi, zamiast więcej czerwieni"
Ale nie paski na felgach, mówiłem o kolorze lusterek, dokładek, wnęk czy samych felg

Ale piękna maszyna
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczena opadła mi aż do piwnicy ! Odwalone kawał naprawdę dobrej roboty
!!! Mazda wygląda bosko , pozostaje życzyć bezawaryjności i szerokości 

Zaszczytem dla mnie będzie zaparkować moim GT- kiem koło Twojej eFki na Japfeście .
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Dzięki za pozytywne komentarze:)
Życzenia o bezawaryjności się przydadzą, właśnie posypał się kolektor 4-2-1 i jestem w trakcie tworzenia nowego z wykorzystaniem kolektora z Volvo 2.0 benzyna – są bardzo podobne, różnią się flanszą (którą już mam).
Bez przesady:)
Chciałem przyjechać na wasz zlot do Wrocławia, ale jeszcze mi się nie udało.
To zasługa między innymi Twojej konstruktywnej krytyki:) Wiem, że powinna być Vałka, ale raczej jej nie będzie, ponieważ sam nie jestem w stanie zrobić swapa, a nie znam nikogo kto by się tego podjął w jakiś sensownych pięniądzach.
aBartez napisał(a):pozostaje życzyć bezawaryjności i szerokości
Życzenia o bezawaryjności się przydadzą, właśnie posypał się kolektor 4-2-1 i jestem w trakcie tworzenia nowego z wykorzystaniem kolektora z Volvo 2.0 benzyna – są bardzo podobne, różnią się flanszą (którą już mam).
DARO MAZDA 323 napisał(a):Zaszczytem dla mnie będzie zaparkować moim GT- kiem koło Twojej eFki na Japfeście .
Bez przesady:)
Chciałem przyjechać na wasz zlot do Wrocławia, ale jeszcze mi się nie udało.
Bartg napisał(a):Teraz w końcu wygląda jak należyTo kiedy swap na V-ke?
To zasługa między innymi Twojej konstruktywnej krytyki:) Wiem, że powinna być Vałka, ale raczej jej nie będzie, ponieważ sam nie jestem w stanie zrobić swapa, a nie znam nikogo kto by się tego podjął w jakiś sensownych pięniądzach.
Chłopaki z GŁ hurtowo robią już swapy na KL'e
Fakt trochę pieniędzy potrzeba żeby przełożyć Z5 –> KF/L, najlepiej całą 323F z V6 rozbitą czy uszkodzoną.
Najbardziej wypasna BA jaka mozna sobie wyobrazic i spojler [tiiit]
! Zmienic tylko silnik najlepiej i prosciej bpt i miazga zycze bezawaryjnosci

Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów