Piłka nożna – temat zbiorczy
Niestety niemieckie multi-kulti ograło walecznych makaroniarzy.Liczę że w finale ocknie się CR7 lub Gareth Bale i dołożą im ostro.
- Od: 1 cze 2016, 19:10
- Auto: Mazda 3 HB ,Y6,04, 1.6 ,109km
To rzeczywiście inny mecz widziałeś. Ciężko się gra przeciw zbieraninie najlepszych. Gdyby tam grali sami Niemcy to by z grupy nie wyszli.
- Od: 1 cze 2016, 19:10
- Auto: Mazda 3 HB ,Y6,04, 1.6 ,109km
Z Twoimi problemami zapraszam do lekarza... Mają niemiecki paszport? Urodzili się tam? To i czym mowa? Eder i Pelle to też czysto włoskie nazwiska od 10 pokoleń...
No ale cóż, widac niektórzy muszą szukać wytłumaczenia dla swoich ograniczeń...
No ale cóż, widac niektórzy muszą szukać wytłumaczenia dla swoich ograniczeń...
Widzę kolega z rozrzewnieniem wspomina czasy głównego urzędu rasy i osadnictwa 

Trzeciego otworzyłem, a już Antek mnie po czwartego wygonił.
Dobrze punktują.. oby tylko na Niemców zostawili trochę amunicji.
EDIT..
po godzinie i 5:1.. najgorsze, że jutro się po urlopie w robocie trzeba pokazać

Dobrze punktują.. oby tylko na Niemców zostawili trochę amunicji.
EDIT..
po godzinie i 5:1.. najgorsze, że jutro się po urlopie w robocie trzeba pokazać

Ostatnio edytowano 3 lip 2016, 22:18 przez macvas, łącznie edytowano 1 raz
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
mi to wygladalo na normalny mecz Francji (jak zawsze bez taktyki tylko indywidualnosci i normalny poziom strzelecki) i normalny mecz Iceland (zadnej zadyszki nie bylo, normalny ich poziom walka nawet 2 gole, wszytsko jak zawsze)
w tym calym zestawieniu najgorzej wypada Anglia.... muahahahhahaah
Portugalia i tak nawet jak przegra z Walia nie bedzie rozczarowaniem bo doszla do polfinalu.
rozczarownie jest Belgi alub Anglia.
Czarny kon to Iceland, zdecydowanie. Walia byla silna co udowodnila w eliminacjach juz pokonujac dwa raz Belgie (jak dobrze pamietam)
w tym calym zestawieniu najgorzej wypada Anglia.... muahahahhahaah
macvas napisał(a):Belgię rozliczyłem Wam pół na pół, bo generalnie to wczoraj zostawili po sobie smród.
Umówmy się, że jak Walia (czarny koń) odprawi Portugalię to mój typ na pkt 11 zostanie uznany, tak abym nie został z zerem.
Portugalia i tak nawet jak przegra z Walia nie bedzie rozczarowaniem bo doszla do polfinalu.
rozczarownie jest Belgi alub Anglia.
Czarny kon to Iceland, zdecydowanie. Walia byla silna co udowodnila w eliminacjach juz pokonujac dwa raz Belgie (jak dobrze pamietam)
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Jakby nie patrzeć druga połowa wygrana 2:1 dla Islandii
Islandia nie ma się czego wstydzić.
^up
No to pozostaje mi liczyć, że Antek wygra koronę strzelców.. przynajmniej nie zostanę na zerze.
Islandia nie ma się czego wstydzić.
^up
No to pozostaje mi liczyć, że Antek wygra koronę strzelców.. przynajmniej nie zostanę na zerze.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Walia w drugiej połowie kompletnie stanęła..
Przedwczesny finał to mamy dzisiaj coś tak czuję. Zaczynam podzielać konkluzję mediów, że te ME to poziomem spotkań taka trochę piłkarska posucha.
Co tam ME, dzisiaj na krajowym start sezonu 16/17 vel. superpuchar >> w W-wie race, wulgaryzmy i zero piłki.. trzeba się zareklamować przed szczytem NATO

Przedwczesny finał to mamy dzisiaj coś tak czuję. Zaczynam podzielać konkluzję mediów, że te ME to poziomem spotkań taka trochę piłkarska posucha.
Co tam ME, dzisiaj na krajowym start sezonu 16/17 vel. superpuchar >> w W-wie race, wulgaryzmy i zero piłki.. trzeba się zareklamować przed szczytem NATO

-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
macvas napisał(a):Walia w drugiej połowie kompletnie stanęła..
pitolenie.
przedwczesny final byl Hiszpania – Wlochy, Wlochy – Niemcy etc.
mistrzostwa sa fajne jest duzo niespodzianek i widac ze druzyny wygrywaja... co jak co ale Portugalia nie gra zle... moze i sie to nie podoba jak graja ale maja silna i stabilna obrone... mecz z Wegrami i strata 3 bramek nie wiazalo sie z obrona ale rykoszetami... co sie zdarza i nikt nie jest za to odpowiedzialny.
Walia grala bez "rezysera" co bylo widac wiec musialo sie to tak skonczyc.
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Norreca napisał(a):maja silna i stabilna obrone...
i furę szczęścia.. a My "Milika co gra bez celownika"
Niech tylko Francji będzie dane przetestować tą portugalską obronę, wtedy uznam że jednak te ME nie zalatują bylejakością.. a póki co – choć jakimś fotelowym emerytem jeszcze nie jestem – to pamiętam kilka dużo lepszych turniejów
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
swirek napisał(a):Nic dodać, nic ująćmacvas napisał(a):to pamiętam kilka dużo lepszych turniejów
np jakie ? ktore ME byly ciekawsze ?
2004 (najbardziej nudne chyba ze wszytskich jakie widzialem)
2008 (nie za ciekawe, same dogrywki i karne a polfinaly i final byly wiadome z gory)
2012 Totalna dominacja Hiszpanow zadnych szans nie dali nikomu nudne.
Natomiast 2016 jest juz inaczej pelno niespodzianek druzyny eliminuja faworytow i to nie w karnych czy dogrywkach ale ofensywna gra i strzelaniem bramek !
chyba ktos oglada inne mistrzostwa.... lub jest malkontentem
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
'90 i postawa Kamerunu
'92 i to co zrobiła Dania, która reprezentację z wakacji ściągała
'94 i finałowy golden goal który był debilnym przepisem
Kiedyś po prostu inaczej grało się w piłkę. Jak patrzę na historię, to najlepsze mecze miały miejsce jak mnie nie było na świecie – olej obronę, przebiegnij 50 metrów mijając 7 rywali i strzel gola
A teraz to jak minie ktoś 2 to już kozak, bo za nimi jest mur obrońców i brak przestrzeni.
Kiedyś po prostu inaczej grało się w piłkę. Jak patrzę na historię, to najlepsze mecze miały miejsce jak mnie nie było na świecie – olej obronę, przebiegnij 50 metrów mijając 7 rywali i strzel gola

A teraz to jak minie ktoś 2 to już kozak, bo za nimi jest mur obrońców i brak przestrzeni.
Xenocyd napisał(a):'90 i postawa Kamerunu
Kiedyś po prostu inaczej grało się w piłkę. Jak patrzę na historię, to najlepsze mecze miały miejsce jak mnie nie było na świecie – olej obronę, przebiegnij 50 metrów mijając 7 rywali i strzel gola![]()
inna epoka inna pilka...
Ci co grali kiedys nie byli by tak efektowni dzis... gra sie zmienila... obroncy stali sie bardziej techniczni niz fizyczni a wszyscy pilkarze sa coraz szybsi wieksi i zwinniejsi... taktyka sie rozwija...
to tak jak wiscigi F1 kiedys pelno akcji etc teraz technologia wygrwa.
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3