Piłka nożna – temat zbiorczy
Pragnę ostudzić zapędy o finale,ponieważ bardzo kiepsko umiemy grać przeciw drużynom grającymi skrzydłami. Portugalia robi to świetnie.Jeżeli czegoś Nawałka nie wymyśli to Ronaldo załatwi wszystko.
Dla tych co nie oglądali nudnego meczu Portugalia vs Chorwacja proponuję zobaczyć ostatnią akcję.
Ronaldo w 117 minucie biegnie szybciej niż Grosik w 5 minucie.
Trener musi się wznieść na taktyczny MontEverest:)
Dla tych co nie oglądali nudnego meczu Portugalia vs Chorwacja proponuję zobaczyć ostatnią akcję.
Ronaldo w 117 minucie biegnie szybciej niż Grosik w 5 minucie.
Trener musi się wznieść na taktyczny MontEverest:)
- Od: 1 cze 2016, 19:10
- Auto: Mazda 3 HB ,Y6,04, 1.6 ,109km
Akcja ze 117minuty to jedyny celny strzał Portugalii wczoraj. Chorwacja chwile przed stratą bramki miała słupek.. szkoda ich, ale to już historia. Obawiacie sie skrzydeł Portugalii, a ja wolę stopowac takie skrzydła niż Chorwacji konstruktywną grę środkiem.
Nie twierdzę, że teraz będzie łatwo, ale gorzej niz wczoraj raczej już nie zagramy, więc czekam na przebudzenie ofensywy.
Nie twierdzę, że teraz będzie łatwo, ale gorzej niz wczoraj raczej już nie zagramy, więc czekam na przebudzenie ofensywy.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Fred.X napisał(a):hmm ale obrona portugalii to chyba najsłabsza formacja , pokazali to węgrzy , dziurawa jak ser
ich obrona jest bardzo dobra i będzie nam ciężko cokolwiek zrobić.
Chorwacja kompletnie nie miała pomysłu jak ich pokonać... co widać po ilości strzałów na bramkę.
ale zdecydowanie lepiej będzie grac przeciw nim niż Chorwacji ! lub Hiszpanii (jak miało być)
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Fakt drabinka jest wyjątkowo sprzyjająca z Naszego punktu widzenia.
Francuzi do przerwy pod ścianą. Tempo tego meczu o niebo lepsze niż analogicznie wczoraj.
Francuzi do przerwy pod ścianą. Tempo tego meczu o niebo lepsze niż analogicznie wczoraj.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ronaldo po zwycięstwie z Chorwacją powiedział
Jeszcze tylko wpierd.....l od Polski i WAKACJE

Jeszcze tylko wpierd.....l od Polski i WAKACJE
MAZDA SIĘ NIE PSUJE TO LUDZIE PSUJĄ MAZDY

Anglicy odpadli w swoim stylu.
Ronaldo lepiej niech odpadnie z nami, bo jeszcze go drugi raz osmiesza I jak Messi bedzie musial konczyc z repra.
Ronaldo lepiej niech odpadnie z nami, bo jeszcze go drugi raz osmiesza I jak Messi bedzie musial konczyc z repra.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
jak ja sie cieszylem wczoraj
nienawidze angielskiej pilki i calego tego bajzlu tam...
mega overprice mega buffony ... najdrozsza reprezentacja na euro.... tak jak klubowa pilka tak i reprezentacja
wielkie dno

mega overprice mega buffony ... najdrozsza reprezentacja na euro.... tak jak klubowa pilka tak i reprezentacja

- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Statystyki są po naszej stronie, jeszcze nigdy nie przegraliśmy w ćwierćfinale Mistrzostw Europy
.
Chciałbym jakiś medal, bo ile można opowiadać dzieciom o Orłach Górskiego 
Ostatnio edytowano 30 cze 2016, 06:39 przez bruce_leee, łącznie edytowano 3 razy
- Od: 1 cze 2016, 19:10
- Auto: Mazda 3 HB ,Y6,04, 1.6 ,109km
Ciężko będzie tak kolejne 45minut im przeszkadzać. Lepiej twardo w środku i pograć przez skrzydła. Niefart przy straconej ale trzeba na drugą połowę wyjść jak po swoje inaczej zagrają z Nami jak z Madziarami.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Nie jesteśmy jeszcze co prawda nawet przy półfinałach ME, ale w kwestii Naszej zabawy w typowania (choć nie wszystkie typy już się rozstrzygnęły) tak się to wszystko potoczyło, że już teraz możemy pogratulować koledze swirek wygranej. Brawo Tomek
Wszystkim pozostałym również dziękuję.
Belgię rozliczyłem Wam pół na pół, bo generalnie to wczoraj zostawili po sobie smród.
Umówmy się, że jak Walia (czarny koń) odprawi Portugalię to mój typ na pkt 11 zostanie uznany, tak abym nie został z zerem. No chyba, że Antek mnie uratuje. Tak więc dół tabeli może jeszcze się przetasować
Punktacja:
1. swirek 4,5/11
2. Norreca 3,5/11
3. bruce_leee 2/11
3. Fred.X 2/11
5. macvas 0
Tutaj szczegóły. Jak coś nie teges to piszcie. Mi jeszcze bułgarskie winko w żyłach krąży, więc mogłem coś pominąć.

Belgię rozliczyłem Wam pół na pół, bo generalnie to wczoraj zostawili po sobie smród.
Umówmy się, że jak Walia (czarny koń) odprawi Portugalię to mój typ na pkt 11 zostanie uznany, tak abym nie został z zerem. No chyba, że Antek mnie uratuje. Tak więc dół tabeli może jeszcze się przetasować
Punktacja:
1. swirek 4,5/11
2. Norreca 3,5/11
3. bruce_leee 2/11
3. Fred.X 2/11
5. macvas 0

Tutaj szczegóły. Jak coś nie teges to piszcie. Mi jeszcze bułgarskie winko w żyłach krąży, więc mogłem coś pominąć.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05