Czateria...cd
Od czwartku na Mazurach też nie ma być piekła, więc chyba ją zapakuję. W sumie to co w niej będzie musi wytrzymać od wieczora do wieczora dnia kolejnego. Może da radę.
Wrzuć z 3 wkłady zamrożone i da radę.
A jak chcesz mięso wozić do zalej je mocną solanką z przyprawami.
W Borsku 2 dni na tej patelni miałem mięso w takiej wersji i smakowite było. Wszyscy żywi wrócili
A jak chcesz mięso wozić do zalej je mocną solanką z przyprawami.
W Borsku 2 dni na tej patelni miałem mięso w takiej wersji i smakowite było. Wszyscy żywi wrócili
Masz 
Kurde, wczoraj wracając z gór zatrzymałem się na Shellu i zeżarłem kanapkę. Minutę po zjedzeniu było mi trochę "dziwnie". Niby świeżutka, niby z lodówki.
Trzy godziny później odmawiałem modlitwy przed kiblem... Masakra...
Ale jestem słaby i niewyspany, może z 3h spałem.
Kurde, wczoraj wracając z gór zatrzymałem się na Shellu i zeżarłem kanapkę. Minutę po zjedzeniu było mi trochę "dziwnie". Niby świeżutka, niby z lodówki.
Trzy godziny później odmawiałem modlitwy przed kiblem... Masakra...
Ale jestem słaby i niewyspany, może z 3h spałem.
Jeszcze niby 6 dni do terminu przydatności miała. Tylko pytanie czy na pewno w odpowiednich warunkach transportowana...
Btw. wnikliwa analiza opakowania (śmieci z auta jeszcze nie wyrzuciłem) wskazuje że kanapki dla Shella robią .... na Słowacji
To jakiś kosmos normalnie...
Btw. wnikliwa analiza opakowania (śmieci z auta jeszcze nie wyrzuciłem) wskazuje że kanapki dla Shella robią .... na Słowacji

To jakiś kosmos normalnie...
Szukajcie sklepów ABC z minibistro też mają hot dogi i w niższej cenie, no chyba że ktoś zbiera punkty.
No i po robocie....wyjazd o 4:30, wróciłem 10 minut temu.....konkretna robota za psie pieniądze.....eh...
Konkretny wypadek był pod Piłą. 10 zablokowana od 6:30 do 14:30.
Konkretny wypadek był pod Piłą. 10 zablokowana od 6:30 do 14:30.
..::Born To Rise Hell::..
Sami się prosili 

Jacobs, Ty masz 17
16" mieści się jedna w bagaznik i 3 na fotel, lub 1 na fotel i 2 do rollbara mocowane.
Można też 4 do rolki zamontować, ale nie masz...
15 cali razem z kołami wiozlem do malowania. Tylko nie widziałem nic w prawym lusterku.
16" mieści się jedna w bagaznik i 3 na fotel, lub 1 na fotel i 2 do rollbara mocowane.
Można też 4 do rolki zamontować, ale nie masz...
15 cali razem z kołami wiozlem do malowania. Tylko nie widziałem nic w prawym lusterku.