Przekladnia kierownicza

Skrzynia biegów, sprzęgło, osie, zawieszenie, koła, układ kierowniczy i hamulcowy.

Postprzez modec09 » 26 cze 2016, 11:05

Witam jestem tu swierzakiem ale mam problem z moja mazda. Zaczne od poczatku. Posiadam Mazde 6 Kombi 2009r. z silnikiem 2.0 disel, wszystko bylo super do momentu kiedy mialem kolizje. Gosciu wjechal we mnie na rondzie, slizgnol sie po drzwiach i zatrzymal na kole, sonczylo sie na wymianie przekladni, zdecydowalem sie na uzywana ktora bylo ciezko zalatwic, w koncu pewien Pan powiedzial ze zregeneruje moja, final jest taki ze kierownica kreci sie ciezko, chodzi lzej na postoju niz jak sie jedzie a mechanik ktory to skladal do kupy powiedzial ze wszystko jest ok. W serwisie mazdy powiedzieli to samo, ze wszystkie parametry ktore wskazuje komputer sa ok. Jestem w kropce, mechanicy mowia ze nie wiedza co jest a najprosciej to nowa przekladnia na ktora mnie nie stac, moze komus z was przychodzi cos do glowy co moze byc przyczyna ciezkiej pracy kierownicy. Pozdrawiam
modec09