Czateria...cd
U mnie też,złamałem kluczyk w zamku od boxa dachowego,grot został w zamku
na szczęście udało sie wydłubać i dorobic .Szwagier odpalał diesla opla na kable-nie polecam wysrało chyba ze dwadzieścia błędów i finalnie poszła albo nie przepływka 

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Kot to też jednak fatalne stworzenie. Jak postawi klocka, to smród jest nieziemski. Ale najgorsze są noce. Nie chcemy mieć w łóżku uczestnika snu i zabaw, więc konsekwentnie odnosilismy kota do pudełka, w którym lubi spać w ciągu dnia. Tak do dziesięciu sekund tam był, potem robił skok z różnych stron. Potem stwierdziłem, że na pewno chce być wyżej, więc postawiłem pudełko na krześle obok łóżka i pomogło! Wystarczyło, że na niego patrzyłem i spod przymniętych oczu obserwował. Jak zamknąłem oczy już był
. Ćwiczyliśmy tę zabawę z 50 razy i jak już się poddałem, to najpierw po cichu położył się w nogach, a jak nie zareagowałem, to odczekał trochę i jeszcze łeb położył na mojej poduszce.

Gib napisał(a):Nigdy nie odpalam diesli z kabli.
A to dlaczego?
Aż tyle prądu Ci zabrał ten diesel? 

Przy tak dużym silniku masz pewnie alka jak w dieslu 
Ja mam jakąś padlinę dedykowaną do 2.5, podobno altek z VC/OC/Sig 3.2 radzi sobie duuuuużo lepiej, doczytałem to na forum po trzeciej wymianie
Ten jak na razie żyje ale diesli nie odpalam 
Dużo masz gratów irmschera w tym Signum?
Dużo masz gratów irmschera w tym Signum?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Felgi i lotkę tylnej klapy ale wydaje mi się że tak nie wyszła i ktoś to dodał.
i cos w tym jest. szwagrowi pomieszało wszystko,błędów mial w prawie kazdym podzespole. Spalilo żarówki postojowe wylaczylo 3 stop.Gib napisał(a):Nigdy nie odpalam diesli z kabli.
Dobra,kawa wypita startujemy urlop czas zacząć
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ja tam Ditd które potrzebuje naprawdę dużo prądu odpaliłem na kable z Aurisa 1.4 i nic się nie stało. Podstawa to to żeby nie odpalać zaraz po podłączeniu niech akumulator w dieslu zostanie trochę podładowany.
nemi napisał(a):Słowo Auris powinno być tu zastępowane przez [tiiit]. Obraża moje uczucia.
hahhaha, ja nie lubię jeździć tym autem.
loockas napisał(a):Bry z rana
A gdzie sandały i białe skarpety?

Chociaż Crocksy 

Ale reklamówka z biedry pod leżakiem na pewno spoczywa
.
Co to za urlop (i gdzie ?) jak ze swoim browarem trzeba jechać ?
Ja dziś czuje się wyśmienicie, wczoraj zgrzeszyłem, pozowliłem sobie zrobić z kolegami flaszkę....bez czipsów, tłustej zagrychy, bez piwa i popijając źródlaną
.
Co to za urlop (i gdzie ?) jak ze swoim browarem trzeba jechać ?
Ja dziś czuje się wyśmienicie, wczoraj zgrzeszyłem, pozowliłem sobie zrobić z kolegami flaszkę....bez czipsów, tłustej zagrychy, bez piwa i popijając źródlaną
..::Born To Rise Hell::..