Czateria...cd
Bo to od nas poszła ta chmura 
Wyszło mnie to 3800 za ok. 4,5 mkw.
Liczą szyby (ok 500 za metr) + okucia. Led we własnym zakresie.
Dopisano 10 cze 2016 16:18:
Jedna rzecz mnie przerażała. Gość najspokojniej w świecie oparł o to drabinę od strony schodów, oparł się o to całym ciężarem i tą szybę mył. Caly czas się bałem, że trzaśnie
. Szyba nie jest sztywna – ugina się.
Liczą szyby (ok 500 za metr) + okucia. Led we własnym zakresie.
Dopisano 10 cze 2016 16:18:
Jedna rzecz mnie przerażała. Gość najspokojniej w świecie oparł o to drabinę od strony schodów, oparł się o to całym ciężarem i tą szybę mył. Caly czas się bałem, że trzaśnie
nemi zrobiłeś to ze względu na dzieci?
Tak. Mieliśmy akcję ze straszą córką... Żona długo nie mogla się uspokoić.
Dopisano 10 cze 2016 20:01:
Jeszcze rozważamy zasłonięcie dołu tej stałej szyby jakąś ozdobną płytą, póki dzieci używają jakichś zabawek twardych, wózków etc. Żeby zminimalizować ryzyko, bo jednak da się to zbić chociaż ma cm grubości.
Dopisano 10 cze 2016 20:01:
Jeszcze rozważamy zasłonięcie dołu tej stałej szyby jakąś ozdobną płytą, póki dzieci używają jakichś zabawek twardych, wózków etc. Żeby zminimalizować ryzyko, bo jednak da się to zbić chociaż ma cm grubości.
Ogólnie bym jakiś pasek przez środek drzwi przeciągnął, żeby biegnąc np. na dół nie przyłożyła głową. Mi się zdarzyło kilkanaście razy jak robiliśmy instalację na powierzchni która jeszcze nie była zagospodarowana do końca. W szybie kiedyś idąć z dwoma kawami tak wyrżnąłem że nie dość że się .....ubrudziłem.....kawą to jeszcze miałem.....zdę pod okiem i guza....
..::Born To Rise Hell::..
Kiedys za sztyfta szef kazał mi i kumplowi(tez praktykant) umyć taka szybę i szklane drzwi .Tak się postaraliśmy ze kontroler ze skarbowki(akurat mieliśmy kontrolę) jak wychodził na fajkę to tak przyfanzolił,ze szyba poszla w mak(ponoc byla pancerna
) a gościa szef reanimował bo nie dasal znaku życia.Wszystko dobrze sie skończyło 
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
A ja dziś w Signum rozłożyłem panel sterujący nawiewem i klimą, naprawiłem i co najlepsze złożyłem jak było 
Michał, w kwestii pecha – wczoraj Magda dzwoni że wchodzi do pokoju a najmłodsza latorośl siedzi pod biurkiem i "klika" całą myszą ... w laptopa.
Se ściągnął z biurka...
No i jak się łatwo domyślić – nie działa....
Dzisiaj zawiozłem do magika, ponoć mam być dobrej myśli...
Na szczęście to wiekowy ASUS 10", ale sporo danych istotnych tam było.
Se ściągnął z biurka...
No i jak się łatwo domyślić – nie działa....
Dzisiaj zawiozłem do magika, ponoć mam być dobrej myśli...
Na szczęście to wiekowy ASUS 10", ale sporo danych istotnych tam było.
Tam miało być duda, Grzyb się przejęzyczył