Włożysz tyle kasy i czasu ze mógł byś kupić lepszy , mocniejszy i młodszy samochód
Fajnie że Ci się chce i że masz chęci i umiejętności .
www.mazdaspeed.pl
Nejkomesh napisał(a):Młodszy nie znaczy lepszy. Jeżeli miałbym wybierać pomiędzy nowym porsche, a starą hondą czy toyotą to bez wahania wybrałbym to drugie. Uważam, że 98% samochodów wyprodukowanych po 1995r nie mają duszy. Są plastikowe, brzydkie. Naszpikowane technologiami z NASA i ekologią. Mi się to zwyczajnie nie podoba. Nigdy nie zrozumiem kogoś kto kupił sobie nowe renault czy nawet audi. Nawet zrobienie stance z nowego samochodu to już nie to. Ja wole stare, proste, piękne oldtimery. Jakby nie patrzeć moja mazda ma już 24 lata. Wydam na remont dużo mniej niż na nowy samochód czy jakiś lepszy. Będę miał satysfakcje, że mam coś co sam zrobiłem, co jest zrobione dla mnie, jest inne, niepowtarzalne. Mam w głowie projekt i będę go powoli realizował. Tak już mam i pozdrawiam innych równie "chorych" jak ja.
Jasoon napisał(a):Jakie sprężyny montujesz?
Ile Ci zeszło czasu z ogarnięciem podłogi? Mój blacharz przez to samo przechodzi z moją BG
Piotr89 napisał(a):Pięknie tak odrestaurowany model wygląda. Czyżbyś zaraził się tematem moim i Damiana?
Szyna napisał(a):A co to takie szpary na tym grilu ?
piter250 napisał(a): czyli Mazda ma u Ciebie dożywocie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość