tak Marcinku, przeszła i cały czas siedzi

myślę że w lipcu pojawi się ogłoszenie, ale cały czas mam mieszane uczucia

wystawię ją za 18 tys na 16" kołach. Chyba nie muszę tu tłumaczyć dlaczego aż tyle (a i tak będę mocno stratny, bo w zasadzie odzyskam to, co w nią włożyłem, a ją oddam praktycznie za free)

i raczej to nie będzie cena do negocjacji. Tak, wiem... Zdaję sobie sprawę z tych telefonów "Panie, ona ze złota jest? Takie przecież za 8 są na allegro", ale takim będę odpowiadał "dobra, to idź pan po tą za 8 i szerokości życzę"

Nie pali mi się ze sprzedażą i nie chcę się z nią rozstawać, dlatego jak się nie sprzeda to będzie fajnie, a jak się sprzeda tzn. że czas na coś innego

i pewnie wtedy przypomnę sobie jak sie
mln napisał(a):co ewentualnie w zamian?
mam miliardy myśli, ale przeglądając ogłoszenia jakoś nic konkretnego do mnie jeszcze nie przemówiło

w ogóle niepotrzebnie zakładałem konto na tym forum, bo teraz jak patrzę po tych ogło to myśli mam takie:
-to trzeba obniżyć
-tu chromy wywalić
-hmm... ciekawe czy te lampy od kreta zrobią się czarne
mln napisał(a):To samo, tylko w Pb?
jest to jedna z opcji, tylko bawić się od nowa w to samo? Hmm
mln napisał(a):Reks...?
student biedny, a na gazowanie reksa brak mi odwagi

Na 99% (jeśli oczywiście będzie coś nowego) będzie benzyna + LPG. Wolałbym sam gazować, ale jak będzie dobra instalacja w aucie na sprzedaż to nie pogardzę
a w ogóle z ewentualnych następców/następczyń dziś wpadł mi do głowy chytry plan wyjazdu do niemcowa i żeby sobie osobiście sprowadzić

marka pozostałaby taka sama

ale dość tych planów, najpierw musi na tą trafić się godzien mojej Madzi kupiec i w międzyczasie nie mogę się rozmyślić

zwłaszcza że teraz ze szczelnym podciśnieniem ładnie lata