Boczny lip dla mnie powinien zniknąć, z tyłu jestem na
 Boczny lip dla mnie powinien zniknąć, z tyłu jestem na   Natomiast progi w metal, nie baw się w lipy bo wyjdzie "lipa"
 Natomiast progi w metal, nie baw się w lipy bo wyjdzie "lipa"  www.mazdaspeed.pl
 Boczny lip dla mnie powinien zniknąć, z tyłu jestem na
 Boczny lip dla mnie powinien zniknąć, z tyłu jestem na   Natomiast progi w metal, nie baw się w lipy bo wyjdzie "lipa"
 Natomiast progi w metal, nie baw się w lipy bo wyjdzie "lipa"  

em_dzej napisał(a):Po co Ci te chlapacze
Napisałem Ci odpowiedz u xRafałx w watku
 już tak.  Kiedyś kupiłem auto z jednym tylko chlapaczem. Po umyciu lewa strona była igła a po drugiej stronie niektórych rzeczy nie mogłem zmyć. Więc wolę unikać konieczności używania mocnej chemii czy też szorowania mikrofibrą bo lakier w Mazdach jest bardzo delikatny. Tak więc chlapacz musi być i koniec
 już tak.  Kiedyś kupiłem auto z jednym tylko chlapaczem. Po umyciu lewa strona była igła a po drugiej stronie niektórych rzeczy nie mogłem zmyć. Więc wolę unikać konieczności używania mocnej chemii czy też szorowania mikrofibrą bo lakier w Mazdach jest bardzo delikatny. Tak więc chlapacz musi być i koniec em_dzej napisał(a):AloHa
Mam nadzieję że dobrze "przyśróbowałeś" LIPa , dziś mi się trochę odkleił na całe szczeście zauważyłem w porę i go dokreciłem kolejnymi wkrętami

piszczek napisał(a):Pilnie poszukuję spoilera tylnej klapy

piszczek napisał(a): Kombinuję jsk to ogarnąć żeby LIP był zagięty do dołu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości