Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Czateria...cd
Grunt żeby na zlotach i spotach nie wystawiali mandatów za parkowanie i prędkość 
Gib napisał(a):Sąsiadka ma bordowe Cuore, chyba w wersji Classic or whatever bo ma pleciony grill i okrągłe reflektory, a w środku kierownicę MomoIlu z was ma metalową atrapę chłodnicy i kierę Momo?
A ta kura to nie trevis czasem?

Heh, mechanicy między sobą gadają po kaszubsku. Nic kompletnie nie da się zrozumieć. Już wiadomo co jest popsute – objaśnili po polsku... Sprzęgło się nie załącza. Jakaś cewka ponoć padła.
Dopisano 02 cze 2016 13:45:
No i kazali jechać do Rumii
. Trzeba zwrócić na tanksztelu, jak mi pan tlumaczyl. To pewnie stacja paliw.
Dopisano 02 cze 2016 13:45:
No i kazali jechać do Rumii
McMan napisał(a):Gib napisał(a):Sąsiadka ma bordowe Cuore, chyba w wersji Classic or whatever bo ma pleciony grill i okrągłe reflektory, a w środku kierownicę MomoIlu z was ma metalową atrapę chłodnicy i kierę Momo?
A ta kura to nie trevis czasem?
Taki, fajny nie?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Na forum Mini, właśnie znalazłem temat w którym koś zrobił SWAP na silnik 1.6 16v 115km z Renówki
.
Ale aby się zmieśił od góry trzeba było wstawić maskę od Coopera S – no i można jest Cooper S na prawei bezawaryjnym silniku
.
Ciekawe czy 2.0 zatem podejdzie
, jak by się ten kopnął, to moze warto przygarnąć jakiegoś Clio Sporta z UK na SWAP
, zyskałbym pare koników, brak kompresora.....hm.... 
Ale aby się zmieśił od góry trzeba było wstawić maskę od Coopera S – no i można jest Cooper S na prawei bezawaryjnym silniku
Ciekawe czy 2.0 zatem podejdzie
..::Born To Rise Hell::..
Xenocyd napisał(a):nemi napisał(a):No i kazali jechać do Rumii
No jak czeba to czeba – albo jedziesz, albo Ci się zadek będzie pocił – wybór należy do Ciebie
Gdyby tylko zadek. Młodsza dostaje kociokwiku, a codziennie gdzieś tam sobie jeździmy. Będę wracać bez klimy. Mechanik już umówiony w Warszawie.
Dziś żona przyznała, że Mazda jednak za mala jest

PS. W Chałupach wciąż można na plaży spotkać golasy
Grzyby napisał(a):Szczerze powiem, że wielkość tłoczka robi wrażenie
Pewnie i zacisk niczego sobie ale przecież to nie waży mało więc coś musi zatrzymać to auto
Kurdę nie mam z kim jechać obejrzeć/przyprowadzić auta
nemi napisał(a):Dziś żona przyznała, że Mazda jednak za mala jest. Może bym zrobił jakiś motoryzacyjny ruch?
![]()
To mnie szokles

Ale ona tym większym by nie chciała jeździć...
M5 = focus kombi jeśli chodzi o wymiary, więc to nie jest duże auto. Do bagażnika nie możemy się ciągle zmieścić. Wnętrze ok, chociaż brakuje trzech foteli z tyłu.
Może bym tak sobie kupił MPV?
Tylko widzę tam też debile zrobili często tylko 6 miejsc, więc ta sama kicha co w 5. I same diesle prawie. Z drugiej strony bym zmienił diesla na diesla
. Ale dwa vany przed chatą to chyba trochę przesada.
M5 = focus kombi jeśli chodzi o wymiary, więc to nie jest duże auto. Do bagażnika nie możemy się ciągle zmieścić. Wnętrze ok, chociaż brakuje trzech foteli z tyłu.
Może bym tak sobie kupił MPV?

Tylko widzę tam też debile zrobili często tylko 6 miejsc, więc ta sama kicha co w 5. I same diesle prawie. Z drugiej strony bym zmienił diesla na diesla
a może by tak nie kupować samochodu, ukradną albo zgnije i tak, a jeździć mam czym i sprawić sobie coś zajefajnie praktycznego:
https://collectibles.starwars.com/prop- ... et-melted/
https://collectibles.starwars.com/prop- ... et-melted/
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):A coś znalazł?
Jak zwykle Signum

Dzwoniłem, po wymianie dwumasy i malowany przedni zderzak (był podobno pęknięty i ma zdjęcia), trochę nie fajnie że nie ma dokumentów odnośnie potwierdzenia historii auta czy przebiegu
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT