Czateria...cd
Młodsza znaczy ile ma ?
Jakieś zęby, szczepienie?
Neonixos666 napisał(a):Jakieś zęby, szczepienie?
Pojęcia nie mam. Szczepienia nie miała, nie przypuszczam, żeby zęby.
W hotelu podałem kartę przedpłaconą z saldem może 10 zł, ale jak nie dojadę i nie ściągną kasy z karty, to pewnie wyślą fucktoorę i tak.
Neonixos666 napisał(a):Gib napisał(a):W pupe jeża ale to fajne:
No fajny klasyk z fajnym motorem. Dziwnie poprowadzony wydech z przedniej głowicy nad skrzynią, no i myślałem że w dieslu system podciśnień jest rozbudowany ale w tym silniku bije go na głowę
W starciu Ja – wyrostek 2:0
Dokładnie te same przemyślenia miałem że to nie ma downpipe tylko uppipe (musi być cieplutko pod maską) no i ilość wężyków jak na wolnossaka masakryczna
Stała pod ścianą prężąc kakao
nemi napisał(a): a dziś w nocy młodsza córka miała wysoką gorączkę
...a wieczorem trzeba było dzieciaka pławić w chłodnej wodzie, bo temperatura nie chciała spadać po leku.
Ehhh, i jak tu coś zaplanować przy dzieciach?
EDIT: napisałem słowo "hłodnej" (tylko poprawienie – przez CH) i wstawiło w to miejsce [cenzura]

edit by stachan: cenzurowany jest wulgaryzm z gwiazdkami i stąd taki efekt
Niestety i dorosłego by zmogło jak by coś złapał. Ja przedwczoraj miałem 38, znów zapalanie wyrostka ale jakieś lekkie obyło się bez wizyty u lekarza, nospa i zimne okłady na brzuch. Dziś jest już dobrze a jutro będę śmigał jak nowy
. Trzeba się chyba wybrać i tego skóry syna wyciąć bo nie daje spokoju 
Wg mnie to będzie Duster. Patrząc na tą półkę przed pasażerem.
A skąd żeś to wytrzasnął?
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
A skąd żeś to wytrzasnął?
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Tylko, że jak kot domowy i nieogarnięty to proces jest bardziej skomplikowany. U siostry ostatnio to wyglądało tak:
– kot przyniósł ptaszka do mieszkania
– 2 wazony, szklana witryna i 3 doniczki póżniej udaje się wygrać z kotem w pościgu po chacie za rannym ptakiem
– kot przyniósł ptaszka do mieszkania
– 2 wazony, szklana witryna i 3 doniczki póżniej udaje się wygrać z kotem w pościgu po chacie za rannym ptakiem
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
TheMonster napisał(a):A skąd żeś to wytrzasnął?
Wczoraj byłem cyknąć foty C5 skoro już wypucowałem, a że jedyne sensowne miejsce w okolicy to opuszczona willa zwana burdelem, to tam podjechałem. Na parkingu wewnętrznym obiektu pełno gratów z rozebranych aut, w samej willi także. Deski, zderzaki, tunele środkowe, boczki, kanapy, jest nawet cały, nie zniszczony bak paliwa. Bedąc tam rok temu nie było tego aż tyle. Ciekawe.