Mazda6 GY LF 2006 2.0 AT / Carbon Gray / Eibach / A-Spec / Chrom out
A no nikt mi nie wierzyl ze tak jest heheh.Dopiero sami sie przekonujecie ze rozporka w tym aucie to mus!!!!
Wyglada fajowo w tym COLORKU
Wyglada fajowo w tym COLORKU

-
WisniaUs
no i malinowo
zastanawiam się tylko, czy nie lepiej byłoby dać o ton jaśniejszy ten kolor felg, ale nie zmienia to faktu że siadło pięknie 

rafalmazda6 napisał(a):o ton jaśniejszy ten kolor felg
Właśnie i ja się zastanawiam coby dać swoje ori do piaskowania i lakierowania, i myślałem o złotym metaliku z palety kolorów subaru
- Od: 6 wrz 2012, 13:17
- Auto: Mazda 6 GH L5 '09
Była: Mazda 3 BK LF '04
Mazda 323F 1.8 BG SOHC '90
rafalmazda6 napisał(a):no i malinowozastanawiam się tylko, czy nie lepiej byłoby dać o ton jaśniejszy ten kolor felg, ale nie zmienia to faktu że siadło pięknie
One w rzeczywistości są jaśniejsze niż na zdjęciu. Bo akurat ta fotka była robiona pod słońce i dość ciemnawo wyszła. Jak zrobię jakieś kolejne foty to będzie lepiej to widać.
I teraz z dekielkami na prawdę ładnie to wygląda 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
rafalmazda6 napisał(a): zastanawiam się tylko, czy nie lepiej byłoby dać o ton jaśniejszy ten kolor felg
Myślę, że niema co kombinować. Jeżeli kolor Geńkowi odpowiada to niech tak zostanie.
Zaraz znajdą się koledzy i się zacznie: ton jaśniejszy, ton ciemniejszy, może blu .
Mi się podoba . Życzę miłego połykania kilometrów bez awari

Senior napisał(a):Zaraz znajdą się koledzy i się zacznie: ton jaśniejszy, ton ciemniejszy, może blu .
No, ale każdy ma prawo wyrazić opinię. Kierownik auta może dać posta z propozycją, a mimo to jest osobą decyzyjną co mu pasuje i tak też uczyni. Tak było, jest i będzie.
- Od: 6 wrz 2012, 13:17
- Auto: Mazda 6 GH L5 '09
Była: Mazda 3 BK LF '04
Mazda 323F 1.8 BG SOHC '90
Kolejna okrągła rocznica za nami....
Zapomniałem też wspomnieć, że Madzia przeszła w sobotę przegląd. Zaliczyła go na -5 bo hamulce z lewej strony są słabsze niż z prawej. I z przodu i z tyłu. Będzie trzeba na to popatrzeć w najbliższym czasie.
Zapomniałem też wspomnieć, że Madzia przeszła w sobotę przegląd. Zaliczyła go na -5 bo hamulce z lewej strony są słabsze niż z prawej. I z przodu i z tyłu. Będzie trzeba na to popatrzeć w najbliższym czasie.
Hejka,
jako, że od ostatniej wymiany oleum mineło już prawie 10k km przymierzam się do jego wymiany.
Olej z filtrem już zamówiony – wymiana odbędzie się w najbliższy weekend. A tak poza tym to leję benzynkę i turlam się do przodu (do tyłu czasami też
).
W sobotę autko zostało dokładnie wymyte i wysprzątane wewnątrz i na zewnątrz. Kilka fotek poniżej.
Niestety już na drugi dzień nie było takie ładne bo cały czas coś pyli na potęgę i po nocy pełno zielonego osadu na karoserii
jako, że od ostatniej wymiany oleum mineło już prawie 10k km przymierzam się do jego wymiany.
Olej z filtrem już zamówiony – wymiana odbędzie się w najbliższy weekend. A tak poza tym to leję benzynkę i turlam się do przodu (do tyłu czasami też
W sobotę autko zostało dokładnie wymyte i wysprzątane wewnątrz i na zewnątrz. Kilka fotek poniżej.
Niestety już na drugi dzień nie było takie ładne bo cały czas coś pyli na potęgę i po nocy pełno zielonego osadu na karoserii
WisniaUs napisał(a):FajnoWreszcie felgi pasuja do tej kostki
A moim zdaniem ni w pień ni w korzeń te felgi pasują – kształt ujdzie w tłoku ale kolor do

Ale za to wpasowanie leda w przednie zaślepki wyszło całkiem

Szerokości
- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
maestro81 napisał(a):A moim zdaniem ni w pień ni w korzeń te felgi pasują – kształt ujdzie w tłoku ale kolor doZdecydowanie za ciemny, albo za jasny
trudno orzec... no nijak jakoś...
Ile osób tyle opini. Ważne, że mi sie podoba
Geniek napisał(a):Ile osób tyle opini. Ważne, że mi sie podoba
Jestem dokładnie tego samego zdania

- Od: 25 lip 2013, 21:08
- Auto: Jest: Mazda6 GL'17
Była: MAZDA6 GH '08 Była: MAZDA 323F SPORT '03
Bo ważne jest aby właściciel był zadowolony
wszystko gra ładnie, aby bezawaryjnie się turlało, i mam nadzieję, do zobaczenia w Rykach 
-
makmarc
odom napisał(a):a dlaczego valvoline![]()
![]()
A dlaczego nie
Olej z filtrem wymienione. Płukanka wcześniej przeprowadzona. Silnik pracuje milutko, oby tak dalej. Zanotowane, że kolejna wymiana będzie przy 182tys km.