KRAKÓW
pisze sie na czwartek 
- Od: 25 lip 2015, 11:38
- Auto: Mazda3 BL LF 2009/10 2.0 DISI 151km Blue
viewtopic.php?f=332&t=184357
No to jest nas 3
ktoś jeszcze ?
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
AloHa
Ja to się nawet trochę cieszę
Pozdrów chrześniaka
Dzięki za spota , było naprawdę GODNIE.
TOTALNA BZDURA ŻE MAZDY WYPADŁY SŁABO
(zdobyliśmy dla MazdaSpeed 3 nagrody , tyle zgarnoł tylko PROJEKT 86 , a my reprezentowaliśmy tylko jedna markę oni kilka
)
A i jeszcze mi sie przypomniało że najlepsza naklejką był smok z RX8 więc 4 nagrody przypadły Mazdom
choć jak by był chudymud to jego "tora tora tora" zjadła by tego smoka na sniadanie na bank
I nieprawda że nas nie było na strefie , ktoś się zawsze kręcił koło Mazdzinek.
Na grillu nie mogłem byc bo mi junior zmarzł zdeka
chudymud napisał(a):Trochę żałuję że mnie nie było
Ja to się nawet trochę cieszę
Pozdrów chrześniaka
Dzięki za spota , było naprawdę GODNIE.
TOTALNA BZDURA ŻE MAZDY WYPADŁY SŁABO

(zdobyliśmy dla MazdaSpeed 3 nagrody , tyle zgarnoł tylko PROJEKT 86 , a my reprezentowaliśmy tylko jedna markę oni kilka
A i jeszcze mi sie przypomniało że najlepsza naklejką był smok z RX8 więc 4 nagrody przypadły Mazdom
choć jak by był chudymud to jego "tora tora tora" zjadła by tego smoka na sniadanie na bank

I nieprawda że nas nie było na strefie , ktoś się zawsze kręcił koło Mazdzinek.
Na grillu nie mogłem byc bo mi junior zmarzł zdeka

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
Mogę przyjechać po 18:30 powiedzmy.
Dajcie znać na którą godzinę konkretnie to będę chętnie.
Parking ostatnie piętro lub na zewnątrz jeśli pogoda dopisze tak?
Nie byłem jeszcze na takim spocie – jak na zewnątrz to gdzie konkretnie?
Prognoza pogody mówi mi, że padać nie powinno.
Dajcie znać na którą godzinę konkretnie to będę chętnie.
Parking ostatnie piętro lub na zewnątrz jeśli pogoda dopisze tak?
Nie byłem jeszcze na takim spocie – jak na zewnątrz to gdzie konkretnie?
Prognoza pogody mówi mi, że padać nie powinno.
ja też się mogę pojawić w czwartek
Spotkamy się na parkingu krytym na pierwszym piętrze o godzinie 19.00 w centrum handlowym krokus 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Diego91 napisał(a):Jak wieczorem to może ja wpadnę
Wpadaj, chętnie zobaczę swoje stare autko :–)
Tymczasem, pamiątka z fajnego spotkania:
Hej wszystkim, fajnie że znów zajrzeliście na Podbeskidzie, i to tak licznie 
Część z Was pewnie już na Facebooku widziała wcześniej (kto by pomyślał, upload na FB działa sprawniej niż na YT?), teraz wrzuciłem też na YouTube pierwsze moje próby jakiegoś tam nieporadnego nagrywania i składania wideo – czyli krótki klip z imprezy
Jeśli macie uwagi czy sugestie – będę wdzięczny za komentarze pod filmem na YT, no i oczywiście jeśli się wam podoba klikajcie łapkę w górę i posyłajcie znajomym
PS przypominam o gokartach 11/06/2016 jeśli ktoś chętny, więcej info wkrótce w wątku Podbeskidzia
Część z Was pewnie już na Facebooku widziała wcześniej (kto by pomyślał, upload na FB działa sprawniej niż na YT?), teraz wrzuciłem też na YouTube pierwsze moje próby jakiegoś tam nieporadnego nagrywania i składania wideo – czyli krótki klip z imprezy
Jeśli macie uwagi czy sugestie – będę wdzięczny za komentarze pod filmem na YT, no i oczywiście jeśli się wam podoba klikajcie łapkę w górę i posyłajcie znajomym
PS przypominam o gokartach 11/06/2016 jeśli ktoś chętny, więcej info wkrótce w wątku Podbeskidzia
Czy ktoś chciałby mi pomóc w filmowaniu w piątek około godziny 11.00 i pojeździć takim samochodem:
Mirek napisał(a):Hej wszystkim, fajnie że znów zajrzeliście na Podbeskidzie, i to tak licznie
Część z Was pewnie już na Facebooku widziała wcześniej (kto by pomyślał, upload na FB działa sprawniej niż na YT?), teraz wrzuciłem też na YouTube pierwsze moje próby jakiegoś tam nieporadnego nagrywania i składania wideo – czyli krótki klip z imprezy![]()
Dałem łapkę w górę oczywiście.
Co do samego filmiku – super. Z tego co się orientuję to jedyny materiał z tej imprezy pokazujący ładnie wszystkie (lub prawie wszystkie) nasze Mazdy. Wszystkie inne filmiki i zdjęcia zamieszczone na facebooku "Japan Cars Podbeskidzie" jakoś pominęły MPS-y i kilka innych samochodów z sekcji Mazdy. Może MPS nie jest najpiękniejszy, ale jest i tak ładnie staliśmy koło siebie...nikt tego nie zauważył tylko Ty
Gdzie te gokarty dokładniej? Jak w Krakowie to jadę, bo dawno nie byłem.
Dzięki za dzisiaj, trochę nas było
Mps'y zaczynają być najbardziej popularnymi autami na zlocie
parę amatorskich fotek w odpowiednim dziale 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
kudlaty666 – dzieki za pomoc przy filmowaniu ds4!
Dzis w krk zaczyna sie Moto Show – jest ktos chetny wybrac sie i poogladac stuningowane autka? Dajcie znaka szybko to sie wybierzemy
Dzis w krk zaczyna sie Moto Show – jest ktos chetny wybrac sie i poogladac stuningowane autka? Dajcie znaka szybko to sie wybierzemy
nie ma za co polecam sie na przyszłość
v-tech
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
Za tydzień w niedziele planujemy jakieś spotkanie ?
- Od: 4 mar 2015, 15:39
- Auto: Mazda 6 GJ
Mazda 6 GG
Powiem tak, jeśli jesteście chętni to nie ma problemu. Ja raczej odpadam, praca wzywa 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08