Czy ktoś używa takiego połączenia w naszych autach?
Od jakiegoś czasu jakość dźwięku podczas rozmowy przez zestaw głośnomówiący realnie uniemożliwia prowadzenie tejże (trzaski i przerywania dźwięku).
Mam wrażenie, że mogło się to zbiec z aktualizacją telefonu do wersji 9 (model 5s ale to same w SE), wcześniej działało idealne
Umówiłem się z serwisem ale ten z góry uprzedza, że na stronie Mazdy w zasadzie jest wsparcie do wersji systemu iOS 8 i nie wiem czy cokolwiek zrobią bo to dla nich wyznacznik.
Czy ktoś używa takiego zestawu i nie ma ww problemów lub ma takie same?
Bluetooth vs iPhone (iOS 9)
Strona 1 z 1
- Od: 10 wrz 2012, 00:07
- Auto: Mazda3 BM, Hatchback, SKYACTIV-G 2.0 165KM 6MT, SkyENERGY, 2013 rok
Mam iOS 9 co prawda w iPhone 6s i nic takiego u mnie nie występuje
A możesz napisać jaka wersje systemu masz w aucie?
ja bym bardziej obstawial mazdę, nie miales przypadkiem jakiegos update'u ostatnio? Ja mialem taki problem u siebie z androidem co prawda. Pomogło przywrocenie ustawien fabrycznych w tablecie. Tylko ze u mnie polaczenie bluetooth z telefonem ogolnie przerywalo bez wzgledu na to czy gadalem przez tel czy odtwarzalem spotify.
Ja u siebie mam wersję 33... a problem w tym, że służbowy tel na androidzie nie powoduje takich problemów:(
... no to sprawa jest chyba wyjaśniona. Android może hulać bezproblemowo, a inne systemy mogą działać słabo. Brak Ci jest kilku aktualizacji systemu 
Do głowy wpadają pomysły od wewnątrz...

Strona 1 z 1