WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
właśnie,wpadniemy 
zelka napisał(a):A ja właśnie do znajomego przyjeżdżam do Lubawy 30.04![]()
Jeśli się coś dzieje to proszę o info, może mnie przyjmiecie
Mnie co prawda wyjątkowo nie będzie, ale koledzy na pewno chętnie ugoszcza także zapraszamy
sobota, 30.04 – Ostróda, parking marketu bricomarhe (ul. Czarnieckiego 30) godz. 17:00

Ale wtopa, wszystko było na poprzedniej stronie, a ja pochopnie ferment tu sieję
Lenistwo ponad wszystko, na telefonie ciężko w przeglądarce te cyferki mi zmieniać. 
Postaram się być w takim razie, bo około 15 będę w Lubawie.
Postaram się być w takim razie, bo około 15 będę w Lubawie.
- Od: 6 wrz 2012, 13:17
- Auto: Mazda 6 GH L5 '09
Była: Mazda 3 BK LF '04
Mazda 323F 1.8 BG SOHC '90
Super, w takim razie dopisuję do listy
Na PW podesłałem Ci swój numer – co prawda będę kilkaset km od Mazur ale w razie gdybyś nie mógł trafić to śmiało dzwoń i będę nawigować 

Kto ostatecznie byl? ;–) czekam na foty 

zelka napisał(a):Dzięki za miłe przyjęcie.![]()
Jak będę kiedyś w okolicy i będzie "spotowane" to wpadnę na pewno.
Fajnie, że wpadłeś – zapraszamy!
Panowie, prawdopodobnie w najbliższy weekend będę w Ostródzie. Ktoś chętny na spota z rozdaniem gadżetów?

pawcio1017 napisał(a):zelka napisał(a):Dzięki za miłe przyjęcie.![]()
Jak będę kiedyś w okolicy i będzie "spotowane" to wpadnę na pewno.
Fajnie, że wpadłeś – zapraszamy!![]()
Panowie, prawdopodobnie w najbliższy weekend będę w Ostródzie. Ktoś chętny na spota z rozdaniem gadżetów?
Ja może bym się skusił ale muszę mieć dokładny termin.
Co do spota to 26.05.2016 jest dzień wolny i można się zebrać sporą ekipą w Ostródzie. Co wy na to
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

caroleck napisał(a):Ja może bym się skusił ale muszę mieć dokładny termin.
Sobota (godziny jak dla mnie dowolne)? Albo niedziela, byle nie za późno?

caroleck napisał(a):Co do spota to 26.05.2016 jest dzień wolny i można się zebrać sporą ekipą w Ostródzie. Co wy na to![]()
Mnie niestety nie będzie, ale inicjatywa super. Można wtedy pomyśleć nawet nad jakimś grillem nad jeziorem
Co do gadżetów – jeśli ktoś nie będzie mógł przybyć w ten weekend to przekaże je Grześkowi (benq323)

Spoko mogę odebrać gadżety i przy okazji rozdac zainteresowanym
co do spota w sobotę u mnie może być ciężko z czasem ale to jeszcze się zobaczy. A jeśli chodzi o 26.05 to chyba nikogo nie zaskoczę jak powiem że nie mam grafiku na ten dzień jeszcze :/
Regeneracja DPF........info PW
tak może trochę nie w temacie ale czy jest tu może ktoś z elbląga lub najbliższych okolic?jestem tu nowy i chętnie nawiąże z kimś "mazdową"znajomość a kto wie może w przyszłości elbląskie spoty? 

- Od: 18 paź 2015, 16:59
- Auto: mazda prymacy 1,8 benzyna 2003 r
januhowski69 napisał(a):tak może trochę nie w temacie ale czy jest tu może ktoś z elbląga lub najbliższych okolic?jestem tu nowy i chętnie nawiąże z kimś "mazdową"znajomość a kto wie może w przyszłości elbląskie spoty?
Jest kolega cichy_86, a w tygodniu chyba także The_Radek, bo tam pracuje. Ale oczywiście zapraszamy na spoty również poza Elbląg.
To jak panowie, rzucam termin na sobotę. Pytanie która godzina i gdzie (standardowo Ostróda czy tym razem Olsztyn?). Jak ktoś nie da rady odebrać gadżetów to tak jak mówiłem, będą u Grześka

w tą sobotę pasuje mi o 19.00 bo do 18 jestem w pracy. Co do miejscówki to może teraz Olsztyn 
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174