Weelkoo napisał(a):ale mokre otoczenie ma swoje plusy
Niewątpliwie wniosło wiele do tych ujeć

www.mazdaspeed.pl
z tego miejsca dzięki wszystkim za głosy!

pewnie przysłona jakieś 6.3 i naświetlanie na max? rafalmazda6 napisał(a):pewnie przysłona jakieś 6.3 i naświetlanie na max?

dejneks napisał(a):1.4 i tak ciemno?

Weelkoo napisał(a):ISO 1600
rafalmazda6 napisał(a):to jakim cudem nie ma szumów?

Weelkoo napisał(a):Korzystając z pogody było grillowanie a wraz z nim standardowo porządne mycie + QD + wosk na dach itd

zelka napisał(a):O Panie, a gdzie ten pożądany lip i brewki?

Weelkoo napisał(a):długi weekend u lakiernika dopiero dziś się skończył więc będą w środę-czwartek

zelka napisał(a):A nie obejmuje tego jakaś reklamacja? Może da radę coś poprawić...
zdjęcia na profilu wylądowały (w rozmiarze XXS choć wysłałem sensowne) ale ja nie o tym – przy okazji postanowiłem dopytać gdzie mogę nabyć ich dekielki, bo dwa mam porysowane i mnie to irytuje, w odpowiedzi zostałem poproszony o adres do wysyłki – zobowiązali się podesłać nowe dekle nieodpłatnie
pierdoła ale takie podejście do klienta cieszy 

Yoki napisał(a):Zmartwiłeś mnie tym Viker-em
tyle, że u mnie dojazd tam i z powrotem sprawia, że wizyta mija się z celem bo szyby nie poprawi a dach mogę poprawić sam 
Weelkoo napisał(a):dziś zaś odwiedził mnie kurier
Weelkoo napisał(a):Viker od razu zaproponował wizytę w celu ewentualnych poprawek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości