Czateria...cd
A ja dziś wziąłem swoje Senatore V i Senatore G na dalszą wycieczkę, wyszło z tego 57 km i z kilometr spaceru przez piaskownicę w którą zamieniła się droga, co gorsza poszła mi dętka pod Wieliszewem, a zapas się poddał na osiedlu, aktualnie nie mam kolejnej. Jak żyć?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Po przymiarce do jakichś 10 rowerów różnych firm z ramą 17" stwierdzam jedno. Muszę kupić damkę
Nie ma szans żeby sobie nie rozbił klejnotów na "męskim" rowerze.
W sumie co za róznica
jeżdżą tak samo

Nie ma szans żeby sobie nie rozbił klejnotów na "męskim" rowerze.
W sumie co za róznica
jeżdżą tak samo
ale to kiedy masz szanse na bicie jaj, przy wsiadaniu?
Gib napisał(a):http://olx.pl/oferta/volvo-850-t5-2-3turbo-1995-CID5-IDetsNB.html#39c4522bd8
czy to się da ogarnąć bez spawania?
2.3T 95.... to jak powrót 5 lat wstecz...
Moze i wstecz ale jedzie sensownie, wyglada spoko i przezyje Twoja vectre, na dodatek kosztuje smieszne pieniadze jak za to co oferuje i reprezentuje. I jeszcze na starych blachach. Kuzwa jezdzil bym gdybym mogl
Wyklepie sie
I ta przyjemność pojechać na zlot Vectra Unlimited i objechać wszystkie V6 
Tak na trzeźwo to ten samochód nie rozwiązuje żadnych problemów a stwarza nowe. Generalnie potrzebuję kombi w gazie, a nie kolejnego sedana bez, tym niemniej jest na prawdę fajny
Dopisano 07 maja 2016 8:34:
5 lat temu albo coś w podobie zakończyłem historię pierwszego swojego 854 T5
Dość gwałtownie zresztą.
Kolega kolegi napisał o tym samochodzie tak:
Tak na trzeźwo to ten samochód nie rozwiązuje żadnych problemów a stwarza nowe. Generalnie potrzebuję kombi w gazie, a nie kolejnego sedana bez, tym niemniej jest na prawdę fajny
Dopisano 07 maja 2016 8:34:
Dominator napisał(a):Gib napisał(a):http://olx.pl/oferta/volvo-850-t5-2-3turbo-1995-CID5-IDetsNB.html#39c4522bd8
czy to się da ogarnąć bez spawania?
2.3T 95.... to jak powrót 5 lat wstecz...
Moze i wstecz ale jedzie sensownie, wyglada spoko i przezyje Twoja vectre, na dodatek kosztuje smieszne pieniadze jak za to co oferuje i reprezentuje. I jeszcze na starych blachach. Kuzwa jezdzil bym gdybym mogl
Wyklepie sie
5 lat temu albo coś w podobie zakończyłem historię pierwszego swojego 854 T5
Kolega kolegi napisał o tym samochodzie tak:
wóz dość długo wisiał na Gumtree za 3000, Kupił go ten "miłośnik Volvo" i wystawiał od 7500, nie robiąc przy wozie NIC
A jest potrzeba to klepać od razu ? Zabiezpieczyć jakimś podkłądem a później się wyklepie
. Tylko troche szpachli tam pójdzie.
Fajne auto. Jeździłby
. Mój łoś jutro odjeżdża
. Mini zacząłeo wołać o kasę.....Hamulce przestały działać, po wymienia klocków, przód nie hamuje – tarcze Zimmermana – zostały sfrezowane i nadal nic. Zaciski działają – trzeba na maksa udeżyć w pedał aby zaczął hamować, tył hamuje dobrze, tarcze przód potrafią być aż fioletowe, ale samo auto zwalania....trzeba kupić nowe tarcze chyba....
Płyn wymieniony, łożysko jedno się odezwało, koło pasowe zaczeło rzęzić....sprzęgło chyba się kończy.....[tiiit] mać!
Ktoś ma znajomą firmę która zajmuje się spedycją z USA – towar wielkogabarytowy
.
Lakiernika i blacharza mam, mechanika mam.........trochę PLN też – a zapotrzebowanie na Muscle car coraz większe w PL......
Fajne auto. Jeździłby
Płyn wymieniony, łożysko jedno się odezwało, koło pasowe zaczeło rzęzić....sprzęgło chyba się kończy.....[tiiit] mać!
Ktoś ma znajomą firmę która zajmuje się spedycją z USA – towar wielkogabarytowy
Lakiernika i blacharza mam, mechanika mam.........trochę PLN też – a zapotrzebowanie na Muscle car coraz większe w PL......
..::Born To Rise Hell::..
Panocki, wozi ktoś dziecko na rowerze w foteliku?
Bo chcę kupić damkę i nie wiem czy da radę do niej zamocować fotelik Hamax na szybkozłączkę (do ramy).
Bo chcę kupić damkę i nie wiem czy da radę do niej zamocować fotelik Hamax na szybkozłączkę (do ramy).
Ja mam fotelik dla dziecka mocowany do tej części ramy co idzie od siodełka w dół do pedałów. Nie dąło sie zamontować na takim co ma amortyzator w ramie przez co nie było tej pionowej rurki 
Chce ktoś kod rabatowy 10% na Ceramizer? Bo dostałem na pocztę, może ktoś potrzebuje?
dziwna maszyneria ten człowiek już prawie poszedłem na kupno kombi za gazem za 5k + zabawka, nagle mi się uwidziało S60 T5
Ciągnie mnie do tych volvo strasznie nawet do tych [cenzura] przez forda.
Gib jakie masz wymagania co do auta?