Czateria...cd
nie wiem ... nie na tym forum. Ale w praktycznie każdym temacie z pytanie o wzrost jest post "mam 278cm wzrostu i mieszczę się bez problemu w moim nbfl wraz z całą rodziną i bagażami na wakacje do kambodży".
Poza tym poraża dysproporcja:
Forum – super auto na zimę, jeżdże cały rok i nigdy nie miałem problemu. Jak spadnie śnieg montuję pług i sąsiadom odśnieżam podwórka.
Ogłoszenie – garażowane w klimatyzowanym bunkrze atomowym, jeżdżone tylko w ładną pogodę, jeśli niedziela przestępna miedzy 13:34 a 14:02, od niemieckiej babci z astmą, która zapomniała, że to kiedyś kupiła więc nieużywała.
Poza tym poraża dysproporcja:
Forum – super auto na zimę, jeżdże cały rok i nigdy nie miałem problemu. Jak spadnie śnieg montuję pług i sąsiadom odśnieżam podwórka.
Ogłoszenie – garażowane w klimatyzowanym bunkrze atomowym, jeżdżone tylko w ładną pogodę, jeśli niedziela przestępna miedzy 13:34 a 14:02, od niemieckiej babci z astmą, która zapomniała, że to kiedyś kupiła więc nieużywała.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time

Ja nie zapomnę jak lata temu na działce u Globusa (tam gdzie białe niedźwiedzie biegają) Solo wsiadł do Miaty Violki. Jakoś się wcisnął, zatrzasnął drzwi, sapnął i powiedział – a teraz [cenzura] dzwońcie po straż żeby mnie stąd wycięli

Bimbak napisał(a):garażowane w klimatyzowanym bunkrze atomowym, jeżdżone tylko w ładną pogodę, jeśli niedziela przestępna miedzy 13:34 a 14:02, od niemieckiej babci z astmą, która zapomniała, że to kiedyś kupiła więc nieużywała.
oooo, to takie jak jacobsa
Miałem te przyjemność pojeździć NC. Imho więcej miejsca niż w NB. Czułem się dość swobodnie w tym aucie (185cm)
Czyżby nastał ten moment i zmienisz tego paździerza na kolejną mazdę?
Czyżby nastał ten moment i zmienisz tego paździerza na kolejną mazdę?
Grzyby napisał(a):Efekt – podróż karetką do szpitala, i trzy szwy idealnie na środku czoła
Masakra – jak zobaczyłem rozcięcie to usiadłem z wrażenia. Na szczęście tylko tyle (zresztą biorąc pod uwage jego szybkość, nastawiałem się od dawna na wizytę na pogotowiu).
Mam bardzo podobną ranę na czole, byłem w podobnym wieku nawet jak to sobie zrobiłem, sytuację pamiętam do dziś, łącznie z dywanem całym we krwi i samym momentem szycia. Generalnie jedna z niewielu rzeczy jakie pamiętam z dzieciństwa.
Wczoraj wracaliśmy z Węgier i w Bieszczadach byliśmy na miejscu przy wypadku motocyklistów. To dopiero jest masakra, dawno już tyle krwi nie widziałem. Konkubina jest lekarzem więc pomagaliśmy przy tych ludziach do przyjazdu karetki, w takich momentach odechciewa mi się jednośladu.
loockas napisał(a):Miałem te przyjemność pojeździć NC. Imho więcej miejsca niż w NB. Czułem się dość swobodnie w tym aucie (185cm)
Ja mam 189cm i to chyba max. Jak postawię włosy to szuram nimi o dach
Grzyby napisał(a):oooo, to takie jak jacobsa
No racja

If you’re in control, you’re not going fast enough.
Jak by ktoś szukał to jest do kupienia Passat sedan B5FL 2005 chyba – 1.9 TDi.
Jakieś 270 na szafie, auto w rękach jednego właściciela od 8-9 lat.
Jakieś 270 na szafie, auto w rękach jednego właściciela od 8-9 lat.
..::Born To Rise Hell::..
Robię drobne porządki w domu i trafiłem na płytkę z filmami. Niestety nie wiem, kto jest autorem, ale jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć oldtimery, to oto jeden z filmików:
Dopisano 04 maja 2016 20:37:
A tutaj kroczę na samym początku z byłą dziewczyną
:
Jednak jakość filmów nieco się podniosła przez ostatnie 10 lat
Dopisano 04 maja 2016 20:37:
A tutaj kroczę na samym początku z byłą dziewczyną

Jednak jakość filmów nieco się podniosła przez ostatnie 10 lat
1:45, 2:05, 2:31 – Moja Mazda! 
Widzę, że nawet z dwiema dziewczynami wtedy byłem
.
A to chyba Bimbak jest autorem:
Dopisano 04 maja 2016 21:00:
W Borsku byłem (poniżej kilka pamiątek), w Koninie tylko kiedyś auto kupowałem, ale na zlocie nie byłem.
Widzę, że nawet z dwiema dziewczynami wtedy byłem

A to chyba Bimbak jest autorem:
Dopisano 04 maja 2016 21:00:
W Borsku byłem (poniżej kilka pamiątek), w Koninie tylko kiedyś auto kupowałem, ale na zlocie nie byłem.
Kurde, chciałem zrobić ściankę ze szkła w domu, gość mi przez telefon powiedzial, że coś takiego wychodzi 500 zł za metr i byłem prawie posiadaczem
. Ale zapomniał powiedzieć o okuciach, montażu i... dobrze, że siedziałem jak dostałem wycenę
.
To nie są tanie rzeczy!
To nie są tanie rzeczy!

PeKa napisał(a):Otóż nieBędę przy zabiegach, wiem jakie mają być ciśnienia. A prócz ciśnień trzeba sprawdzić dwie rzeczy odpowiadające za twardość zawieszenia.
Nie mogę się doczekać powtórnej przejażdżki. Wygłuszenie na maskę ogarnąłeś?
Stała pod ścianą prężąc kakao