Czateria...cd
Z wymianą oleju to jest wogóle masakra większość ASO/Instrukcji twierdzi że olej jest wieczny natomiast z tego co wiem przynajmniej co 100k trzeba wymienić. A nowe auta 100k mogą zrobić i w dwa lata 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dlatego lepiej się sgerować dokumentacja od producenta skrzyni
.
W jednym Łosiu skrzynia ma 200 tyś i ma się bardzo dobrze, w drugim ma 22 tyś i też ma się dobrze
, a ze to prawie e same skrzynie, nie martwie się o nową. Olej co 60 tyś i nie pałwoanie na zimnym itp. i poturla się jeszcze zapewne.
W jednym Łosiu skrzynia ma 200 tyś i ma się bardzo dobrze, w drugim ma 22 tyś i też ma się dobrze
..::Born To Rise Hell::..
Jak tam u was długi weekend?
Długi weekend już się skończył 
Wczoraj byłem na plaży a dziś już siedzę w pracy... Jak żyć?
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Wczoraj byłem na plaży a dziś już siedzę w pracy... Jak żyć?
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Przeczytane na WP:
,,Jeśli przyjrzymy się statystykom policji za rok 2015, okaże się że we wszystkich miastach wojewódzkich z wyjątkiem Warszawy najczęściej kradzionym jest jeden z modeli marki należącej do koncernu Volkswagena. W stolicy jest nim jednak Mazda 6. Samochód ten zamyka pierwszą piątkę modeli najczęściej kradzionych w 2015 roku. Choć Polska jest dla tej japońskiej marki jednym z ważniejszych rynków na Starym Kontynencie, to w porównaniu z topowymi producentami Mazda jest raczej małym graczem. W ubiegłym roku kupiono w Polsce 2989 egzemplarzy flagowej „szóstki”, w stosunku do 14 199 sztuk najbardziej popularnego w tym okresie auta, czyli Skody Octavii. Mimo to czeski kompakt nie znalazł się nawet w dziesiątce najczęściej kradzionych w 2015 roku modeli. Co ciekawe, aż 151 spośród 237 skradzionych w 2015 roku na terenie całej Polski Mazd zniknęło w Warszawie.''
,,Jeśli przyjrzymy się statystykom policji za rok 2015, okaże się że we wszystkich miastach wojewódzkich z wyjątkiem Warszawy najczęściej kradzionym jest jeden z modeli marki należącej do koncernu Volkswagena. W stolicy jest nim jednak Mazda 6. Samochód ten zamyka pierwszą piątkę modeli najczęściej kradzionych w 2015 roku. Choć Polska jest dla tej japońskiej marki jednym z ważniejszych rynków na Starym Kontynencie, to w porównaniu z topowymi producentami Mazda jest raczej małym graczem. W ubiegłym roku kupiono w Polsce 2989 egzemplarzy flagowej „szóstki”, w stosunku do 14 199 sztuk najbardziej popularnego w tym okresie auta, czyli Skody Octavii. Mimo to czeski kompakt nie znalazł się nawet w dziesiątce najczęściej kradzionych w 2015 roku modeli. Co ciekawe, aż 151 spośród 237 skradzionych w 2015 roku na terenie całej Polski Mazd zniknęło w Warszawie.''

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Niestety nic odkrywczego. Japończyki w Wawie kradzione są najczęściej. Ogólnie 1 na 10 M6 wyjeżdżających z salony w przeciągu roku zmienia właściciela drogą kradzieży...
loockas napisał(a):Wybiegany
Ja rower odkurzyłem – przejechałem łącznie 53 km 1 i 3 maja. Dla porównania w całym roku 2015 – 80 km.
Dopisano 03 maja 2016 15:56:
Heh, od dłuższego czasu siedzę na booking.com – chciałbym pojechać na początku czerwca w 4 osoby najlepiej nad morze, musi być minimum śniadanie i basen kryty. Myślałem, że do 3 kzł za 5 dni coś się swobodnie wybierze, a tu

Moze ktoś szuka kółek 15 calowych do Toyoty – fabryczne z corolli z 2005 roku z oponami Dunlop Blueresponse po dwóch sezonach ?
Nemi w Novotelu Marina w Gdansku ogarniesz pokój na 5 dni z dwojgiem dzieci – mają kryty basen, śiadania chyba też w cenie.
Ewentualnie moze Jarosławiec – masz tam całkiem spoko aquaparki, więc basen może być oddzielną atrakcją. A nocleg wtedy znajdziesz bez problemu.
Ewentualnie coś tskiego.
http://www.krolplazaspa.pl/hotel/cennik.html
Zmiescisz się w 3k PLN za całkiem konkretny standard.
Nemi w Novotelu Marina w Gdansku ogarniesz pokój na 5 dni z dwojgiem dzieci – mają kryty basen, śiadania chyba też w cenie.
Ewentualnie moze Jarosławiec – masz tam całkiem spoko aquaparki, więc basen może być oddzielną atrakcją. A nocleg wtedy znajdziesz bez problemu.
Ewentualnie coś tskiego.
http://www.krolplazaspa.pl/hotel/cennik.html
Zmiescisz się w 3k PLN za całkiem konkretny standard.
Gib napisał(a):a ja dziś zupełnie inaczej moim łoplem zrobiłem 220 km
Ach ten nowy akumulator
nie już wątroba boli od dań z grilla
Już znalazłem jakiś w Jastrzębiej Górze, za 2 kzł za 5 dni. W rezerwacji obiecują 45 m kw 
Kot jednak ciężkim tematem jest. Debatowaliśmy nad imieniem, trochę też czytam na jakimś forum o tych kotach i jestem coraz bardziej przerażony.
No co za masakra. Na tej stronie
http://timeforwax.pl/cennik-full/
mają ofertę dla kobiet i mężczyzn, nie ma informacji o możliwości depilacji okolic odbytu u kota.
Już wiem jakie szczotki są dobre, jakie odkurzacze są ok itd.
Kot jednak ciężkim tematem jest. Debatowaliśmy nad imieniem, trochę też czytam na jakimś forum o tych kotach i jestem coraz bardziej przerażony.
Fiona kąpię tylko w lecie, aby go schłodzić-lubi to. Oprócz tego obydwoje mają myte tyłki prysznicem, gdy zdarzy się śmierdzący wypadek-Fabiolę muszę ganiać, bo się chowa, a w trakcie drze się jakby ją ze skóry obdzierali, więc nie wyobrażam sobie stresować jej kąpielą "dla urody", a Filon jak się ubabra to sam przychodzi i jęczy, że ma tyłek brudny i trzeba umyć (nawet w nocy).
No co za masakra. Na tej stronie
http://timeforwax.pl/cennik-full/
mają ofertę dla kobiet i mężczyzn, nie ma informacji o możliwości depilacji okolic odbytu u kota.
Już wiem jakie szczotki są dobre, jakie odkurzacze są ok itd.
Neonixos666 napisał(a):Gib napisał(a):a ja dziś zupełnie inaczej moim łoplem zrobiłem 220 km
Ach ten nowy akumulator![]()
nie już wątroba boli od dań z grilla
Musiałem odreagować to ciągłe bujanie się dom-praca co 3 dni i w końcu gdzieś ruszyć
Stała pod ścianą prężąc kakao
Chciałbym mieć kiedyś samochód tylko dla mnie w którym mógłbym odreagować stres dnia.
Ja w czerwcu tez wybiorę się nad morze. Z ciężarna żona na zwiedzanie i tak się nie nastawiam, wiec pewnie zdecydujemy się na sprawdzony Kołobrzeg. Mam tam do wynajęcia mieszkanie 60m w samym porcie, restauracja dwa piętra niżej 
No u mnie przeważnie Krynica. Ja sobie dosć regularnie pozwalanm na wypady w tą i spowrotem.
Jak jest fajnie to w bagażniku mam zawsze gadki i szczoteczkę więc nocuje gdzie wolne
.
Łukasz chyba ty masz jakieś 600km nad Bałtyk, a nad Adriatyk jakies 900 km – nie lepiej śmignąć na południe ?
Jak jest fajnie to w bagażniku mam zawsze gadki i szczoteczkę więc nocuje gdzie wolne
Łukasz chyba ty masz jakieś 600km nad Bałtyk, a nad Adriatyk jakies 900 km – nie lepiej śmignąć na południe ?
I zamknę się w tej samej kwocie co Polska? 
Za jakieś dwa lata, jak będę miał starsze dzieciaki to mogę jeździć poza PL. Na razie potrzebuje się tylko gdzieś wyrwać, miejsce nie ma znaczenia.
Jesteśmy miłośnikami zwiedzania. W obecnej sytuacji byłoby to ciężkie, wiec wydawanie kasy na zagraniczne wczasy po prostu jest nieopłacalne.
Za jakieś dwa lata, jak będę miał starsze dzieciaki to mogę jeździć poza PL. Na razie potrzebuje się tylko gdzieś wyrwać, miejsce nie ma znaczenia.
Jesteśmy miłośnikami zwiedzania. W obecnej sytuacji byłoby to ciężkie, wiec wydawanie kasy na zagraniczne wczasy po prostu jest nieopłacalne.
No nie wiem, w 4 osoby płaciliśmy w sezonie i kupowane wszystko na partyzanta za 80-110 Euro.
Jak dobrze poszukasz to zwięcej jak 60 nie zapłacisz a pogoda już zdecydanie przyjemniejsza.
Zresztą zrobisz jak uważasz
.
Jak dobrze poszukasz to zwięcej jak 60 nie zapłacisz a pogoda już zdecydanie przyjemniejsza.
Zresztą zrobisz jak uważasz
Tak jak pisałem. Jak mam jechać w nowe miejsce tylko po to, żeby leżeć na plaży i nie opuszczać hotelu (których nie lubię), to wolę nie jechać
W czerwcu żona będzie w 6 miesiącu, jej zdolność do spacerów będzie ograniczona
Może nie jestem za bardzo objeżdżony po wielu krajach, bo byłem raptem w kilku i to tylko w EU, ale ja naprawdę lubię Polskę. Uwielbiam polskie góry, mazury i nasze polskie morze. Mimo, że pogoda nie rozpieszcza nad morzem, to mi w zupełności wystarczy 20 stopni i brak deszczu. Zjeździłem już chyba całe wybrzeże i zawsze bardzo chętnie wracam w te miejsca.
Poza tym troszkę inaczej się planuje podróże z małym dzieckiem. Zwłaszcza z takim, które nie bardzo lubi jeździć samochodem
Może nie jestem za bardzo objeżdżony po wielu krajach, bo byłem raptem w kilku i to tylko w EU, ale ja naprawdę lubię Polskę. Uwielbiam polskie góry, mazury i nasze polskie morze. Mimo, że pogoda nie rozpieszcza nad morzem, to mi w zupełności wystarczy 20 stopni i brak deszczu. Zjeździłem już chyba całe wybrzeże i zawsze bardzo chętnie wracam w te miejsca.
Poza tym troszkę inaczej się planuje podróże z małym dzieckiem. Zwłaszcza z takim, które nie bardzo lubi jeździć samochodem