Czateria...cd
nemi napisał(a):Zobaczymy jak to będzie. Kot ma rezydować na piętrze, a tam nie ma tak wiele do zniszczenia. Od pewnego czasu myślimy o odgrodzeniu 1 p od parteru, więc jest okazja, żeby wcielić to w życie...
Muszę to też zrobić z uwagi na alarm, będzie się zwierzak musiał zadowolić 3 pokojami i łazienką.
U mojego teścia kot nie uruchamia alarmu.
Jak nie masz na schodach drzwi, to trudno będzie zmusić kota do używania tylko górnej kondygnacji. Zamknięte pomieszczenia w których znikają ludzie mocno rozbudzają ciekawość kota i wzmagają jego kreatywność.
Nie dawalo mi spokoju co sie stalo z tym JanSportem. Pare godzin stracone ale info pewne
. Plecaki kilka lat temu wycofane z Polski a konkretnie calej Europy. Jak dla mnie przedziwna polityka firmy. Na chwile obecna sprzedawane w USA i tylko wysylka na ten region wiec do nas nie ma szans zeby dotarly i ponoc nawet platnosc za nie spoza Stanow jest niemozliwa. Faktycznie na chwile obecna jest jedna osoba ktora sprzedaje na alledrogo. Ma kilka modeli i wysyla z Ameryki. Mimo wszystko drogo bo z transportem ponad 3 stowy. Moj obecny JanSport ma ponad 10 lat i swoje przezyl szczegolnie w Krk na Nowej Hucie
.
talk_about85 napisał(a):przezyl szczegolnie w Krk na Nowej Hucie.
Znaczy się maczeta się mieści ?
Ostatnio kupuje plecaki Targus'a ale to dlatego ze mają mieścić laptopy i czasem jakieś narzędzia. Niestety aktualne są dość słabe, rwą sie na potęgę, ramiona odpadają.
Mam jednak taki jeden który dostałem w Korei – nie było takiego modelu w PL – miał zewnętrza kieszeń na lapka odpinaną zewnętrznie i z boku. Nadal ma sie dobrze, rzadko jednak korzystam bo jest na większe lapki niż aktualnie używam.
..::Born To Rise Hell::..
Ja kupiłem chyba 4 lata temu Samsonita. Tyram go codziennie do pracy (z laptopem lub tabletem, śniadaniem i paroma pierdołami), na wyjazdy, w góry (posiada osłonę przeciwdeszczową). To już mój drugi produkt tej firmy i jeszcze się nie zawiodłem.
o taki:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/pleca ... 18137.html
o taki:

mi zostało jeszcze kilka plecaków z Korei.....nagrody jakiezdobyłem kilka lat temu....więc noszę aż się porwą, ale fakt Samsonite jeszcze trzyma jakość.
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):z Korei
Północnej?

Ja muszę akumulator kupić wczoraj naładowany dziś po naciśnięciu klawisza otwierania zamków na pilocie, dzyndzel uniósł się o milimetr
Tak niskiego stanu nie widziałem dawno...To prawdopodobnie ostatni wydatek poczyniony na to auto.
Ostatnio edytowano 30 kwi 2016, 18:51 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
...ale tak prawdę mówiąc omal nie pojechałem Fordem. Wyszedłem z domu, wyciągnąłem kluczyk i nie miałem od Mazdy, podobnie z dokumentami. Miałem ochotę na przegonienie Diesla, ale stwierdziłem, że taniej i bezpieczniej jednak będzie Kioskiem.
Dopisano 30 kwi 2016 19:09:
Nie chcę za bardzo eksploatować tematu kota, ale jestem coraz bardziej przerażony
. Wchodzę do tego domu, a tam stoi kuweta wielkości mojego brodzika w łazience. Pan Kocur postanowił z niej skorzystać i jak tam wlazł, to... była akurat.
Jak się wyciągnie na łapach, to będzie wzrostu mojej starszej córki
Dopisano 30 kwi 2016 19:09:
Nie chcę za bardzo eksploatować tematu kota, ale jestem coraz bardziej przerażony

Jak się wyciągnie na łapach, to będzie wzrostu mojej starszej córki

to tak samo jak królik mojego siostrzeńca, miał być miniaturka a teraz urosło wielkie bydle ledwo mieszczące się w klatce 

Se fajną miejscówkę znalazł
a tu nawet amerykanie pomyśleli o praktycznej półce na przednim zderzaku żeby postawić piwo

a tu nawet amerykanie pomyśleli o praktycznej półce na przednim zderzaku żeby postawić piwo

Neonixos666 napisał(a):piwo
O to, to. Mam jeszcze cygaro, ale chyba na inny termin to przełożę...
Idę wreszcie odpocząć – cały tydzień w pracy, w międzyczasie 500 km jednej nocy, dzisiaj prawie 300 km, kładłem kable w ścianach, zaciągałem gładzią, malowałem, wreszcie sprzątałem ten syf... Od ponad 10 miesięcy nie miałem okazji nic obejrzeć (dziecko mi się urodziło [dziś zaczęła trochę chodzić samodzielnie
To jest splitter i jestem ciekawy o ile gwiazdek obniża NFAP
U mnie pode blokiem dziś stoi ST220 kombi szare, wygląda ładnie, recaro fajne ale czegoś mu brak.
Jakbym miał dom i miał mieć takiego wielkiego kota to wolałbym chyba mieć psa.
U mnie pode blokiem dziś stoi ST220 kombi szare, wygląda ładnie, recaro fajne ale czegoś mu brak.
Jakbym miał dom i miał mieć takiego wielkiego kota to wolałbym chyba mieć psa.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Jakbym miał dom i miał mieć takiego wielkiego kota to wolałbym chyba mieć psa.
Gdybym miał dom (i jeszcze jakiś kawałek działki do tego) oraz kogoś, kto się nim zaopiekuje podczas nawet krótkich wyjazdów, to pewnie też bym się zdecydował na psa