Czateria...cd
wydaje mi się że zdrowsze jest jedno piwo w tygodniu niż pić wódkę. Piwo ogólnie ma bardzo dużo minerałów bo jest robione z bardzo dobrej jakościowo wody, owszem ma kalorie bo zawiera alkohol ale jeśli nie lejemy w siebie litrami to nie jest złe.
No właśnie w tym tkwi problem że Polak jak nie widzi 4Paka to nie otwiera wcale żadnego
Ostatnio byłem na szkoleniu, wartość sprzedaży samego piwo w Polsce to 15 mld zł, Polacy piją średnio 100L piwa rocznie, wypijając 15 mln hektolitrów.
Ostatnio byłem na szkoleniu, wartość sprzedaży samego piwo w Polsce to 15 mld zł, Polacy piją średnio 100L piwa rocznie, wypijając 15 mln hektolitrów.
Nie szczególnie kręci mnie motoryzacja amerykańska z tamtych lat. Wcześniejsza owszem.
Jak już bym miał wybrać to Kia ale nie szczególnie chętnie.
Jak już bym miał wybrać to Kia ale nie szczególnie chętnie.
Neonixos666 napisał(a):Polacy piją średnio 100L piwa rocznie
błehehehe, to ja zaniżam. Max. 5l rocznie
Neonixos666 napisał(a):Podobno w pierwszym okresie waga spada fajnie (znika nadmiar wody,
Niestety ale wody to u mnie jest za mało. Znika tłuszcz na początku
Co do postępów to wiem doskonale – zaznaczyła że najgorzej będzie w 3-4 miesiącu jak nie będę widział postępów. Bo wtedy najwięcej ludzi rezygnuje niestety.
Giba, Buick zacny. Jakbym szukał kombi to brałbym jak rolnik dotacje
Masz dietę opartą na białku?
a pro po drabiny zakupiłem ostatnio taką dla ojca.

Już nie mogłem patrzeć jak na starej rozlatującej się drabinie drewnianej usiłował wejść na dach.

Już nie mogłem patrzeć jak na starej rozlatującej się drabinie drewnianej usiłował wejść na dach.
Nemi czapka jest niezniszczalna i daje 100% ochronę
jak ruskie testy robili i zrzucili najlepsze kaski i czapkę z wieżowca to kaski połamane, a czapka bez szwanku 

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
O Bandit nas odwiedził 
Ehhh, dlugo się nie nacieszyłem felgami. Ja pier****...
Ford umyty, odkurzony, felgi doprowadzone do przyzwoitego wyglądu (środek czyszczący w reakcji z brudem wydziela smród jak spod pachy, więc naprawdę się poświęciłem) – nawet zdjęcie na dowód. Potem się przejechałem po zakrętach i było zaje****ście.
Ale wieczorem wyskoczyłem na S8. Od 80 km/h biją, że kierownicę wyrywa. Jesienią było to samo, więc oczywiście dziś na nowo wyważane.
Ford umyty, odkurzony, felgi doprowadzone do przyzwoitego wyglądu (środek czyszczący w reakcji z brudem wydziela smród jak spod pachy, więc naprawdę się poświęciłem) – nawet zdjęcie na dowód. Potem się przejechałem po zakrętach i było zaje****ście.
Ale wieczorem wyskoczyłem na S8. Od 80 km/h biją, że kierownicę wyrywa. Jesienią było to samo, więc oczywiście dziś na nowo wyważane.
se podśmiechujki robią
Ładna u was pogoda?
Ładna u was pogoda?