Czateria...cd
PeKa napisał(a):Nie widzę ze środka![]()
No jasne, dlatego jako kierowca czujesz komfort który to auto daje i spoko. Z zewnątrz widzą tylko ci, których mijasz
Dopisano 05 kwi 2016 10:36:
Nabyłem sobie drogą kupna bilety na Rammsteina, poszły o 10tej jak woda.
Xenocyd napisał(a):Nabyłem sobie drogą kupna bilety na Rammsteina, poszły o 10tej jak woda.
[tiiit] zapomniałem......
Płyta czy trybuny ? Nie wiem czy bedzie mi sie chciało stać tyle czasu
..::Born To Rise Hell::..
Czekam na info od małżonki czy chce jej się siedzieć czy będziiemy stali, aczkolwiek ja już 20 lat nie mam na baranach tyle godzin jej trzymać nie zamirzam 
Weź pod uwagę, że jest sierpień – na płytę częściowo świeci słońce a wiatru tam nie ma.
Dochodzi Limp Bizkit, coś tam jeszcze... zanim się Rammstein pojawi, to od 16:30 się lekko zgrzejesz stojąc. Ja wziąłem miejscówkę siedzącą, w pierwszym rzędzie – stary jestem
Oczywiście po koncercie sie pochłodzimy browarkami z mojej piwniczki, ale do tego etapu trzeba dożyć.
Dochodzi Limp Bizkit, coś tam jeszcze... zanim się Rammstein pojawi, to od 16:30 się lekko zgrzejesz stojąc. Ja wziąłem miejscówkę siedzącą, w pierwszym rzędzie – stary jestem

Oczywiście po koncercie sie pochłodzimy browarkami z mojej piwniczki, ale do tego etapu trzeba dożyć.
Xenocyd napisał(a):Weź pod uwagę, że jest sierpień – na płytę częściowo świeci słońce a wiatru tam nie ma.
Dochodzi Limp Bizkit, coś tam jeszcze... zanim się Rammstein pojawi, to od 16:30 się lekko zgrzejesz stojąc. Ja wziąłem miejscówkę siedzącą, w pierwszym rzędzie – stary jestem![]()
Ja, Ja mam, Ja mam je
Xenocyd napisał(a):No i git, masz bilety, nie masz VW – możesz zamieszkiwać u mnie z małżonką
A dziękuję
Mam też dość delikatne i wysublimowane podniebienie, stąd łychę piję dobrą
Gib napisał(a):komu komu sporta z gazem
Strasznie mi się podoba to auto.. coś ze mną nie tak?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Bartek1986 napisał(a):coś ze mną nie tak?
Chyba tak – mi się też podoba a ja nie jestem do końca normalny
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
no i przeglądam allegro.. zamiast toyoty byłoby idealne
ale czarny jest fajny
Dopisano 05 kwi 2016 16:51:
http://allegro.pl/renault-clio-2-0-rs-s ... ml#thumb/1
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ale czarny jest fajny

Dopisano 05 kwi 2016 16:51:

Nie jadę autem na koncert, lece z Modlina
. 340 PLN dwie osoby w obie strony. Na lotnisko w Modlinie mam z buta 15 minut, krokiem spacerowym
.
Poprawka
210 PLN w obie strony dwie osoby 
Poprawka
Ostatnio edytowano 5 kwi 2016, 18:15 przez JohnnyB, łącznie edytowano 1 raz