Mazda3 1.6 ON, 2008, (otomoto: 6003713829), 22.500 zł, Siedlce.
Strona 1 z 1
Trafiłem na takie oto ogłoszenie z Mazdą 3 BK, nie podoba mi się informacja, że jest to wersja KINTARO wg sprzedającej. Brakuje mu paru dodatków i silnik nie taki jak w Kintaro pakowano wg mojej skromnej wiedzy. Po kontakcie z właścicielką uparcie twierdzi, że jest to oryginalna wersja KINTARO i ma to potwierdzone przez ASO Mazda. Proszę znawców tematu o wypowiedzenie się w tej kwestii. Czekam też na podanie numer VIN od właścicielki auta.
http://otomoto.pl/oferta/mazda-3-wersja ... yiYe1.html

To nie jest Kintaro. To ze ktos usilnie twierdzi ze tak jest wcale nie musi byc prawda. Tak jest w tym przypadku. Bardziej niz postawa wlascicielki dziwi mnie postawa ASO no chyba ze to sciema z jej strony. To tak na szybko bo juz srodek nocy.
jakis dziwny ulep – brak progów, obniżonego zawieszenia, nakładek na gałke i ręczny, na drzwiach i kierownicy czarne plastiki (jak w K.), ale juz pasek przez szerokosc deski juz nie (tez powinien byc czarny, panel radia i klimy kolor ma taki jaki ma byc) –> wypytaj o to i zobaczymy co ma do powiedzenia
- Od: 11 sty 2016, 14:35
- Auto: Mazda3 BK LF '07 Sedan MZR 2.0
adtk85 napisał(a):jakis dziwny ulep – brak progów, obniżonego zawieszenia, nakładek na gałke i ręczny, na drzwiach i kierownicy czarne plastiki (jak w K.)
W tej czerwonej trojce tych rzeczy nie powinno byc i ich nie ma wiec ja sadze ze to jest OK. Dla scislosci felgi sa z innego modelu.
sciema scieme goni i jeszcze nie chce podać VINu
Bo co? Bo kluczyk można sobie niby dorobic? Hehe własnie ostatnio ktoś tu taki tekst zacytował od handlarza
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Właścicielka usunęła ogłoszenie na otomoto i wystawia teraz auto na olx. Oto link do ogłoszenia:
http://olx.pl/oferta/mazda-3-kintaro-st ... 91176a9b83
Niestety nie odpowiedziała na moją mailową prośbę o numer VIN. Radzę uważać na ten samochód i podejść do niego z dużym dystansem oraz nie ufnością skoro właścicielka tak podchodzi do tematu.
http://olx.pl/oferta/mazda-3-kintaro-st ... 91176a9b83
Niestety nie odpowiedziała na moją mailową prośbę o numer VIN. Radzę uważać na ten samochód i podejść do niego z dużym dystansem oraz nie ufnością skoro właścicielka tak podchodzi do tematu.
Udało mi się uzyskać numer VIN tego samochodu. Sprzedająca twierdzi, że w salonie Mazdy uzyskała potwierdzenie po numerze VIN właśnie, iż jest to wersja Kintaro w co ciężko mi uwierzyć. Proszę o kogoś kto ma dostęp aby sprawdził poprawność wersji.
Oto numer VIN: jmzbk14y291790425
Oto numer VIN: jmzbk14y291790425
Ja dalej obstaje przy tym co napisalem powyzej. Z checia pogadalbym z ta babka co ona za scieme opowiada. Jak znajde czas za pare dni to zadzwonie.
look4me napisał(a):Oto numer VIN: jmzbk14y291790425
To do Marianka teraz, czy jest jakaś historia serwisowa:
viewtopic.php?t=150511&f=92
jeśli jesteś zainteresowany.
Ja, ze swoją naturą zabezpieczeniowo – pewnościową, bym się trzymał jak najdalej od tego samochodu.
Kolega, który chciał kupić to auto na szczęście dał się namówić przeze mnie, żeby odpuścił i nie marnował czasu na ten model. VIN zostawiam dla potomnych niech szeroko omijają ofertę tej sprzedającej.
Strona 1 z 1