ja nie dostalemGajnek napisał(a):A wysyłałes do wszystkich??
Zlot Grupa Śląsk – Silesia Tuning Show vol.1 – fotki od 11 strony, film 13 strona
- Od: 10 sty 2006, 17:29
Miałem własnie dzis rozsyłac wiadomosci na prv. Zaoszczedziłes mi troche roboty
A wysyłałes do wszystkich??
Napewno nie wysłałem do wszytkich. Tylko do tych co nie są jeszcze na liście (dlatego Siwy_dymek nie dostałeś
Co z miejscem spotkania przed Zlotem Silesii. Jeżeli macie jakiś inny pomysł gdzie, oprócz tego co proponowałem wcześniej to piszcie. To już za tydzień, a czas szybko płynie.

- Od: 26 kwi 2006, 17:51
- Auto: mazda 323 f 92 r.
To to jest za tydzien a nie w ta niedziele? A ja już sie miałem zebrac jutro, tzn pomyslałem sobie e to jak mi sie zechce to podjade pod ta silesie i was znajde. Bo teraz jestem zmecozny bardzo i nie wiedziałem czy bede miał sile. A to bym sie wyhulał
ha.

- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
hmm, moze ustalmy na punkt wzborny cos kolo 3 stawow przy A4? Parking kolo media markt tak jak ostatnio??
No to gites, prosze sie dopisywac kto by sie tam zjawil, Kostka zobowiazuje do edytowania listy obecnych pod media na pierwszej stronie, jako zalozyciela watku 
Ej, moge tez przyjechac? Nie jest za pozno?
Kurde, dopiero teraz wrocilem. Potwierdzcie mi ktos czy spotykamy sie pod media markt okolo 9:00 rano, tak jak ostatnio w zimie?? PILNE...
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Gajnek napisał(a):heheh Opel, Yamaha i jeszcze moj kumpel bedzie Roverem
Możliwe ze ja też przydaje z kolega tzn. kolega przyjedzie Oplem Vectra macie coś
przeciwko?
qlesh napisał(a):Ej, moge tez przyjechac? Nie jest za pozno? Kurde, dopiero teraz wrocilem. Potwierdzcie mi ktos czy spotykamy sie pod media markt okolo 9:00 rano, tak jak ostatnio w zimie?? PILNE...
A czemu nie mógłbyś przyjechać, zabieraj tyłek do mazdy i przyjeżdżaj, czym więcej Madzi tym lepiej i pozna się kogoś nowego, chodź widuje twoja mazdę prawie codzienne
Godzina ok mi pasuje, już nie mogę się doczekać, tylko nie zapomnijcie flagi
- Od: 3 paź 2005, 17:44
- Auto: Mazda 626 (GE) 2.0 FS 93r
ja tam wpadne ale na miejsce i nie wiem o ktorej ale na pewno nie tak wczesnie
- Od: 21 lis 2005, 19:21
- Auto: 121 '91 1.4i 16V
No to bede. W sumie moja magda z tuningiem to wspolnego nic nie ma
ale przyjade.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Obecny:)
- Od: 13 lut 2006, 05:21
- Auto: 626 GE kiedyś/ teraz
Avensis T25
Gajnek napisał(a):siwy_dymek napisał(a):hmm, moze ustalmy na punkt wzborny cos kolo 3 stawow przy A4? Parking kolo media markt tak jak ostatnio??
Ja tez bym był za tym i zebrac sie o godzinie 9.00
Spoko ja moge byc o 9.00 pod media w Katowicach

- Od: 13 lut 2006, 05:21
- Auto: 626 GE kiedyś/ teraz
Avensis T25
Widać, że zaczynamy rosnąć w siłę
. Coraz więcej jest nas. !
Ja też się zjawię pod Media w Katowicach, prawdopodobnie przyjadę z kumplem, który ma Opla Vectra. To się jednak wszytko okaże.
Napewno przyjadę razem z Tigrą i Twixem.

Ja też się zjawię pod Media w Katowicach, prawdopodobnie przyjadę z kumplem, który ma Opla Vectra. To się jednak wszytko okaże.
Napewno przyjadę razem z Tigrą i Twixem.
Ostatnio edytowano 5 cze 2006, 08:42 przez Diego, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 26 kwi 2006, 17:51
- Auto: mazda 323 f 92 r.
siwy_dymek napisał(a):No to gites, prosze sie dopisywac kto by sie tam zjawil, Kostka zobowiazuje do edytowania listy obecnych pod media na pierwszej stronie, jako zalozyciela watku
Heh, sorry że nie edytowałem 1 postu ale miałem weekend bez komputera
- Od: 16 cze 2005, 10:55
ancia napisał(a):jesli moge to sie pisze,ostatnio nie miała, czasu na zloty wiec jeszcze na zadnym nie byłam wiec tym razem sie postaram.Pozdrawiam
ps.napiszcie pewną godzine spotkania pod media![]()
zapraszamy serdecznie
qlesh napisał(a):No to bede. W sumie moja magda z tuningiem to wspolnego nic nie maale przyjade.
To tak jak moja, ze chyba za tuning uznam zapach samochodowy <hahaha>
Diego napisał(a):Napewno przyjadę razem z Tigrą i Twixem. faja
Twix niech kolegów zabierze, zrobimy zlot mazdaspeed + ścigacze
Ostatnio edytowano 5 cze 2006, 09:33 przez Gajnek, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.