Tutaj się witamy
Cześć jestem Marek i od 2 miesięcy posiadam M6:)
- Od: 29 mar 2016, 14:37
- Auto: Mazda6 GG L3 2003
Cześć jestem Paweł. Rok temu stałem się posiadaczem mazdy mx3 1.8 v6 z 1992r.
Dwa miesiące temu w silniku obróciło panewkę i postanowiłem zamontować silnik 2.5 v6 klde z xedosa 9. Oby ten posłużył trochę dłużej 

-
paweljur
Witam.
Mam na imię Damian, jestem z Podkarpacia. Po kilku latach jeżdżenia Oplami (Kadett, Astra I, Astra II i Astra III) nastał czas na zmianę marki. Padło na Mazdę i od około miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 5 (2,0 MZR w wersji Sport z 2009 r.). Wkrótce przedstawię swoje auto trochę bliżej. A póki co pozdrawiam użytkowników forum.
Mam na imię Damian, jestem z Podkarpacia. Po kilku latach jeżdżenia Oplami (Kadett, Astra I, Astra II i Astra III) nastał czas na zmianę marki. Padło na Mazdę i od około miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 5 (2,0 MZR w wersji Sport z 2009 r.). Wkrótce przedstawię swoje auto trochę bliżej. A póki co pozdrawiam użytkowników forum.
-
volare
Cześć!
Witam się już pełnoprawnie – kupiłem Mazdę o którą pytałem w wątku technicznym (Mazda 3 2005 1,6)
Swoją drogo nie spodziewałem się, że odpowiedni dział na takie pytania będzie ukryty pod "Moto"
To mój pierwszy samochód, na który wydałem więcej niż 3,5 tyś (miewałem corsy i mam Ładę Nivę) więc stres przy zakupie był duży.
Wątek zakupu został zamknięty więc tu dodam, że na stacji diagnostycznej nie wykryto żadnych wycieków ani luzów, hamulce i amortyzatory były sprawne, oczywiście lekki rdzawy nalot (na razie gdzie nie gdzie) daje wskazania na konserwację podwozia ale nic nie można było jeszcze nazwać nadżerkami – no i kupiłem.
Witam się już pełnoprawnie – kupiłem Mazdę o którą pytałem w wątku technicznym (Mazda 3 2005 1,6)
Swoją drogo nie spodziewałem się, że odpowiedni dział na takie pytania będzie ukryty pod "Moto"
To mój pierwszy samochód, na który wydałem więcej niż 3,5 tyś (miewałem corsy i mam Ładę Nivę) więc stres przy zakupie był duży.
Wątek zakupu został zamknięty więc tu dodam, że na stacji diagnostycznej nie wykryto żadnych wycieków ani luzów, hamulce i amortyzatory były sprawne, oczywiście lekki rdzawy nalot (na razie gdzie nie gdzie) daje wskazania na konserwację podwozia ale nic nie można było jeszcze nazwać nadżerkami – no i kupiłem.
- Od: 25 mar 2016, 13:41
- Auto: Mazda 3 2005 1,6 Y6
Łada Niva 1996 1,7 benzyna
Corsa C 2002 1,4 benzyna
Witam wszystkich,
Mama na imię Krzysiek i jestem z Chełma, jeździłem wcześniej 323f Ba 1.5 lecz niestety zginęła w tragicznych okolicznościach
. Chwilowo jestem posiadaczem innego Japończyka ale zaczynam poszukiwania autka w którym się zakochałem
W innym dziale założyłem temat o moich poszukiwaniach i liczę na Waszą pomoc w powrocie do samochodu do którego będę wsiadał z przyjemnością.
Mama na imię Krzysiek i jestem z Chełma, jeździłem wcześniej 323f Ba 1.5 lecz niestety zginęła w tragicznych okolicznościach
W innym dziale założyłem temat o moich poszukiwaniach i liczę na Waszą pomoc w powrocie do samochodu do którego będę wsiadał z przyjemnością.

- Od: 30 mar 2016, 19:16
- Auto: 323f BA 1.8, 97r.
Siemka. Od roku posiadam Mazda 2 i jakos bardzo sie polubilismy. Do tej pory wszystko bylo OK ale teraz zaczyna szwankowac i bede szukal pomocy od innych forumowiczow, wiec prosze o wyrozumialosc i z gory przepraszam za banalne pytania. Pozdrawiam
-
Gringokwasny
Witamy serdecznie wszystkich nowych forumowiczów
Nasze Forum składa się z czterech głównych działów tematycznych:
1. Klub MazdaSpeed
2. Działy Techniczne
3. Garaż/Warsztat
4. Inne
W celu uniknięcia pomyłek, błędów lub rozczarowań prosimy o dokładne zapoznanie się ze strukturą Forum i zachęcamy do szczegółowej lektury obowiązujących Regulaminów
W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości pomocą służą Wam osoby funkcyjne a w szczególności Moderatorzy oraz Przedstawiciele Regionalni.
Jeżeli będziecie mieli wątpliwość, w którym miejscu założyć wątek to zwróćcie się do właściwego Moderatora działu.
Gdy uznacie, że warto z nami zostać dłużej, to zapraszamy do przyłączenia się do Klubu MazdaSpeed
PS: Pamiętajcie o dokładnym uzupełnienie wszystkich danych w swoich profilach

Nasze Forum składa się z czterech głównych działów tematycznych:
1. Klub MazdaSpeed
2. Działy Techniczne
3. Garaż/Warsztat
4. Inne
W celu uniknięcia pomyłek, błędów lub rozczarowań prosimy o dokładne zapoznanie się ze strukturą Forum i zachęcamy do szczegółowej lektury obowiązujących Regulaminów

W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości pomocą służą Wam osoby funkcyjne a w szczególności Moderatorzy oraz Przedstawiciele Regionalni.
Jeżeli będziecie mieli wątpliwość, w którym miejscu założyć wątek to zwróćcie się do właściwego Moderatora działu.
Gdy uznacie, że warto z nami zostać dłużej, to zapraszamy do przyłączenia się do Klubu MazdaSpeed

PS: Pamiętajcie o dokładnym uzupełnienie wszystkich danych w swoich profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam Forumowiczów,
dołączyłem do Was w trakcie poszukiwań rodzinnego auta po niedawnym powiększeniu się mojej rodziny. Mam nadzieję, że wiedza zgromadzona przez Was na forum pozwoli mi wybrać odpowiedni egzemplarz Mazdy 5, której poszukuję.
Pozdrawiam!
dołączyłem do Was w trakcie poszukiwań rodzinnego auta po niedawnym powiększeniu się mojej rodziny. Mam nadzieję, że wiedza zgromadzona przez Was na forum pozwoli mi wybrać odpowiedni egzemplarz Mazdy 5, której poszukuję.
Pozdrawiam!
-
komar9
Witam wszystkich...niecały rok posiadam BJtke...zarejestrowałem sie na tym forum bo madzia sprawia mi ostatnio troche kłopotów...ale na szczęście znalazłem na tym forum kilka odpowiedzi na moje problemy...pozdrawiam
-
bangholio
Witam,
Jeszcze co prawda nie kupiłem swojej mazdy ale planuję zakup M3 z 1,6 lub 2,0 benz.
pozdrawiam
Jeszcze co prawda nie kupiłem swojej mazdy ale planuję zakup M3 z 1,6 lub 2,0 benz.
pozdrawiam
-
shagger
Witam pięknie wszystkich forumowiczów. Od niedawnego zakupu coraz bardziej zakochuję się w Trójce mojej dziewczyny:] Do zobaczenia w innych wątkach!
- Od: 6 kwi 2016, 15:26
- Auto: Mazda 3 BK 2005 1.6 benzyna; Sedan, manual
Witam wszystkich forumowiczów i użytkowników samochodów mazda!
Zakupiłem kilka dni temu CX-7 i szukając więcej informacji i opinii o tym modelu trafiłem na to forum. Nigdy wcześniej w mojej karierze kierowcy żadną mazdą nie jeździłem, więc dopiero wgryzam się w temat i ocenię z czasem jak postępuje nowa znajomość. Jak na razie auto bardzo mi się podoba!
Na początek grzecznie się witam i powoli wszystko czytam...
Pozdrawiam z Wawy!
Zakupiłem kilka dni temu CX-7 i szukając więcej informacji i opinii o tym modelu trafiłem na to forum. Nigdy wcześniej w mojej karierze kierowcy żadną mazdą nie jeździłem, więc dopiero wgryzam się w temat i ocenię z czasem jak postępuje nowa znajomość. Jak na razie auto bardzo mi się podoba!
Na początek grzecznie się witam i powoli wszystko czytam...
Pozdrawiam z Wawy!
- Od: 7 kwi 2016, 10:58
- Auto: Mazda CX-7
2.2 CD Sport
2012 r.
Witam forumowiczów 
Znalazłem was przypadkowo i w końcu się zarejestrowałem.
Pozdrawiam wszystkich,
Jesper
Znalazłem was przypadkowo i w końcu się zarejestrowałem.
Pozdrawiam wszystkich,
Jesper
-
Jesper