Witam.
I stało się wczoraj odebraliśmy swoje cudo właściwie żona. Procedura odbioru przebiegała w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze sprzedający objaśnił nam działanie systemów, wprowadził przez nas preferowane ustawienia, sparował telefony +m(wino i bon rabatowy o wartości 5 x 200 PLN na przeglądy). Auto jest świetne żona od razu się w nim odnalazła i jest zachwycona precyzją skrzyni biegów ,pracą sprzęgła oraz prowadzenia i bardzo podoba się jej wyświetlacz HUD

na który niektórzy narzekają .
Jest też parę uwag ale to drobnostki o których może napiszę później po dokładnym zapoznaniu się z pojazdem(na razie z pozycji pasażera

) ale jedna rzecz mnie rozczarowała do bólu podłokietnik którego notabene miało nie być i tu chylę czoła SOSENCE która miała rację co do tego dodatku.
Nie wiem czy tylko mój egzemplarz jest taki to znaczy wąski tylko dla 1 osoby, i płytki. Generalnie w obsłudze pokręteł nie przeszkadza ale w zaciąganiu ręcznego już tak co prawda można go odchylić
ale równie dobrze można było zrobić elegancki szeroki podłokietnik dla 2 osób z wycięciem pod ręczny który wtedy wart byłby swej ceny więc chyba gdybym nie dostał na owe cudo rabatu to chyba bym się

.
Generalnie na gorąco auto zajefajne dosłownie wszystkim się podoba (generalnie kolor soul red) to co pisze toruńczyk i sosenka dizajn rewelacja wszyscy w większym lub mniejszym stopniu zachwyceni. Fajnie że system wyświetla zdjęcia kontaktów z telefonu, muzyka też super. większość postaram się opisać w odpowiednim wątku.
Pozdrowienia dla wszystkich oraz Zdrowych i Błogosławionych Świąt Wielkiej Nocy
Lucek