Termin 27 sierpnia we Wrocławiu jest potwierdzony na oficjalnej stronie zespołu, bilety od 5 kwietnia.
Jako, ze na stadion mam z półtora kilometra z buta, to wiadomo, że będę
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Krzemol1994 napisał(a):W kategorii najgłupsze swapy i tak dla mnie wygrywa 3000GT 1.9 TDi
rotfl. Faktycznie to gorsze chyba nawet od MX-5 z 1.6 SDI
Xenocyd napisał(a):Ostatnio koncert był w Warszawie na Bemowie, a ten o którym pewnie myślisz był w Ergo Arenie w 2011 roku – tak ten czas zpierniczaWtedy byłem i było grubo.
Termin 27 sierpnia we Wrocławiu jest potwierdzony na oficjalnej stronie zespołu, bilety od 5 kwietnia.
Jako, ze na stadion mam z półtora kilometra z buta, to wiadomo, że będę
loockas napisał(a):O ile pamiętam, to było 1.6D z VW Golfa MK1
nemi napisał(a):Zbliża się sezon wakacyjny, już ze dwa tygodnie myślę nad budżetem i przede wszystkim dokąd
JohnnyB napisał(a):Ja bym do Chorwacji śmignął
nemi napisał(a):ale jest za drogo szczególnie w stosunku do tego co ta wyspa oferuje
JohnnyB napisał(a):To musisz być gotowy na "maskarę cenową" – wyjazd z dnia na dzień, możliwe ze wyrwiesz coś w okolicy 7 tyś za wszystkich.
JohnnyB napisał(a):Zerknij na Neckermana w DE, można fajnie kupić hotele, z włąsnym dojazdem ceny są groszowe, my też mamy taką kombinację w planach.
znajomi wybrali Wladka w zeszłym roku,trafili w pogodę i tłumy ludzinemi napisał(a):]
Jeszcze mi zostaje nasze wybrzeże, ale jak ja nie cierpię tego miejsca w pełnym sezonie.
JohnnyB napisał(a):No to trzeba będzie się wybrać do Wrocka, ciekawe czy jakiś hotel da radę zarezerwować po....
Beny napisał(a):w czerwcu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości