Mazda 323F BA Z5 '96 – SPARKLE GREEN 11R
a co chcesz zdemontować? Zderzak czy błotnik?
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Nie zapomnij fartucha poodpinac od blotnika jeszcze
trzeba jeszcze platikowe podszybie sciagnac bo tam tez jest schowana srubka, za zawiasem maski 
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
czarek1991 napisał(a):Nie zapomnij fartucha poodpinac od blotnika jeszczetrzeba jeszcze platikowe podszybie sciagnac bo tam tez jest schowana srubka, za zawiasem maski
mądrego to dobrze posłuchać
przy okazji wizyty zmieniliśmy oponki na letnie
EDIT: kosztorys na oryginalnych częściach wyszedł 2400 zł z robocizną i malowaniem 4000 zł
furę wycenili na 2200 a szkodę całkowitą na 1600 zł, zostawili mi wrak warty 600 zł

napisałem odwołanie nie warta jest 2200 tylko więcej....

- Od: 11 wrz 2015, 22:45
- Auto: MAZDA 323F BA 97 Z5
wczoraj raz rano i dzisiaj 3 razy przy hamowaniu/zatrzymaniu się na światłach zaświeciła (nawet nie na sekundę) mi się i od razu zgasła kontrolka ciśnienia oleju
czyżby pompa oleju?
oleju mam max jak coś (na zimny silniku po nocy sprawdzane)
a w tygodniu przyjdą drzwi od radek mazda lubawa
na wymiankę
EDIT dolałem 200 oliwy przejechałem się, nie mrugnęła ani razu w między czasie dotarłem na myjnie umyłem sobie mazdę i sprawdziłem oliwę na ciepłym jeszcze silniku i było przy L, dolałem jeszcze 300 i jest git nic nie mruga dalej
czyli jednak coś pije ten mój z5 tą oliwkę ale ja lubię szybko jeździć więc ma prawo
oleju mam max jak coś (na zimny silniku po nocy sprawdzane)
a w tygodniu przyjdą drzwi od radek mazda lubawa
EDIT dolałem 200 oliwy przejechałem się, nie mrugnęła ani razu w między czasie dotarłem na myjnie umyłem sobie mazdę i sprawdziłem oliwę na ciepłym jeszcze silniku i było przy L, dolałem jeszcze 300 i jest git nic nie mruga dalej

drzwi jakie przysłał mi radek mazda lubawa....... jak go spotkam to go zabije, porysuje auto śrubokrętem i nasikam na to wszystko na koniec.
pytanie: po [tiiit] mi takie drzwi jak one są zardzewiałem, wgięte i do malowania? na samochodzie mam ładniejsze... oddawaj 250 za drzwi i przesyłkę
!!!!!!!
a jak nie to pojadę sobie tam do cb i będzie dym ! i co myślisz że nie pojadę 240km w jedną stronę? a tak w ogóle to jadę na morze w tym roku i specjalnie przejadę przez lubawę.
pytanie: po [tiiit] mi takie drzwi jak one są zardzewiałem, wgięte i do malowania? na samochodzie mam ładniejsze... oddawaj 250 za drzwi i przesyłkę

a jak nie to pojadę sobie tam do cb i będzie dym ! i co myślisz że nie pojadę 240km w jedną stronę? a tak w ogóle to jadę na morze w tym roku i specjalnie przejadę przez lubawę.
Rudolf zjadł ładnie rant drzwi, w BA to standard.. A zamek w drzwiach ładnie był atakowany kluczem
stan drzwi poniżej oczekiwan.. Tylko dziwne jest to, skoro masz drzwi w lepszym stanie to po co kupować drugie? Wiadomo, że elementy blacharki w pełnoletnim samochodzie nie będą wyglądały jak z fabryki.
po pierwsze drzwi kosztowaly 60zl za sztuke z szyba i lusterkiem wiec cena adekwentna do stanu!!!!za same lusterko musisz dac 50zł.
szkoda że nie powiedziałeś radek jaki ten stan jest, nie prosiłem cię o zdjęcia bo ci zaufałem że chcesz pomóc bo jesteś z klubu, ludziom się ufa a jak nie to wychodzi jak na załączonym obrazku i wychodzi na to że wcisnąłeś mi te drzwi bo chciałeś hajs i tyle
lusterko nie jest mi potrzebne bo mam swoje to po pierwsze, po drugie że drzwi nadają się na szrot a nie na "handel" moje są lepsze, chciałem mieć tylko proste drzwi przednie bo mam wgniecione, zdjęcia niżej
chcesz to nie ma problemu dawaj kuriera i zabierz sobie te drzwi, nie są mi na nic potrzebne bo są do "roboty" a nie do założenia i ognia dalej, trzeba je zeszlifować, potem pomalować i heja na olx po 99 zł z przesyłka za sztukę w kolorze ładne z lusterkiem i szyba więc myślałem że chcesz pomóc i dlatego taka cena a nie wcisnąłeś mi szrot tak naprawdę
więc albo to zabierasz i oddajesz te 120 zł, już daruje tą przesyłkę bo za tyle zapłacisz w drugą stronę albo wojna i naprawdę przekonasz się co to znaczy kogoś [tiiit] (bo aż kipię od 14
) i nie odpuszczę aż mnie [tiiit] nie zastrzeli i tyle w temacie więc przemyśl to dobrze 
a w temacie MAZDY
wymieniony olej na mobil 5w30 i lata jak zła 

chcesz to nie ma problemu dawaj kuriera i zabierz sobie te drzwi, nie są mi na nic potrzebne bo są do "roboty" a nie do założenia i ognia dalej, trzeba je zeszlifować, potem pomalować i heja na olx po 99 zł z przesyłka za sztukę w kolorze ładne z lusterkiem i szyba więc myślałem że chcesz pomóc i dlatego taka cena a nie wcisnąłeś mi szrot tak naprawdę

więc albo to zabierasz i oddajesz te 120 zł, już daruje tą przesyłkę bo za tyle zapłacisz w drugą stronę albo wojna i naprawdę przekonasz się co to znaczy kogoś [tiiit] (bo aż kipię od 14

a w temacie MAZDY

Ostatnio edytowano 3 maja 2016, 15:58 przez AdamKara, łącznie edytowano 1 raz