(WYSYŁKA) ZAMÓWIENIE NA ROZPÓRKI Z GSG
em_dzej napisał(a):Jedna do GY się robi , a właściwie dziś miała wychodzić
Mowa oczywiście o GSG
Mogę pośredniczyć w negocjacjacjach z Irkiem
jakąś dychę można utargować , choc nie zawiele
I powiedz jak im to wyszło też mam gy i szukam czegoś dobrego zapodaj fote i koszt.
Mój telefon pisze to co on chce a nie Ja
Ja wiem czytałem posredniczyłes i je widziałeś. Ktoś się wypowie na temat tej 69 bo aż nie wierzę, że można takie cuda za tą kasę. Ewentualnie ktoś kto zamawiał z jakiegoś pewnego źródła jakie wykonanie, spasowanie ewentualnie namiary.
AloHa
To samo pisałem kilka postów wyżej
Nie pogonia temat o rozpórkach , sam się dowiem ile gościu zawoła za tego cudaka
honda2911 napisał(a):od 69
To samo pisałem kilka postów wyżej
lukasmank napisał(a):nie pogonią mnie z tego tematu
Nie pogonia temat o rozpórkach , sam się dowiem ile gościu zawoła za tego cudaka

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
Witamy
Możemy wykonać taką rozpórkę w cenie 160 zł na śrubie rzymskiej. Jeśli jest Pan zainteresowany prosimy o podanie danych do wysyłki celem potwierdzenia zamówienia a my wyślemy Panu instrukcje dotyczące kilku punktów odniesienia które zmierzy Pan u siebie w samochodzie.
Pozdrawiamy
Możemy wykonać taką rozpórkę w cenie 160 zł na śrubie rzymskiej. Jeśli jest Pan zainteresowany prosimy o podanie danych do wysyłki celem potwierdzenia zamówienia a my wyślemy Panu instrukcje dotyczące kilku punktów odniesienia które zmierzy Pan u siebie w samochodzie.
Pozdrawiamy
lukasmank napisał(a):Witamy
Pozdrawiamy
Taka dostałem odpowiedź od Panów którzy się ogłaszają że niby 69 zł. Poprosiłem o prostą rozpórkę bez żadnych wodowtrysków nie wiem co to śruba rzymska to oni wymyślili.
A prosiłem prostą bez regulacji itp, tylko oni chcieliby na oko zrobić, nikt Cię nie zaprosi na pomiary i dopasowanie czy pompka hamulca nie będzie przeszkadzać czy geometrii tą srubą nie zmienię to ich nie obchodzi ją mam pomierzyc itd jak nie pasuje to moja wina bo źle zmierzyłem.