Czateria...cd
nemi napisał(a):Ja wracam dłuższą drogą do domu, żeby się Fordzikiem nacieszyć
Zabrzmiało jak byś miał GT40

jacobs napisał(a):Jazda po Warszawie to też niewielka przyjemność
Absolutnie, uwielbiam śmigać po Wawie, późną nocą
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Ta surowość i chropowatość tego auta na mnie tak działa.
Najważniejsze że czerpiesz przyjemność z jazdy i nawet jak by to była multipla czy seicento, kierownik ma się dobrze czuć za kierownicą

JohnnyB napisał(a):Podoba mi się ten szaro-złoty, fajnie się to mieni w słońcu, ale nie wiem czy będę dopłacał.
Zobacz i ile wzrośnie rata. I weź
Bartek1986 napisał(a):Felga robi robotę
A jaka gleba
JohnnyB napisał(a):W momencie "kup se golfa", żona zabiła mnie śmiechem.......

Jacobs – przez Ciebie wczoraj miałem koszmary. Śniło mi się, że odpalam motocykle które które od października nie były ruszane i że od razu przetarłem panewki 

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Grzyby napisał(a):JohnnyB napisał(a):Podoba mi się ten szaro-złoty, fajnie się to mieni w słońcu, ale nie wiem czy będę dopłacał.
Zobacz i ile wzrośnie rata. I weźJohnnyB napisał(a):W momencie "kup se golfa", żona zabiła mnie śmiechem.......
![]()
![]()
Wolałbym zapłacić jednorazowo za lakier, założyłem sobie ze rata nie może być wyższa niż 970 PLN netto – tak mi się to zapina w miesięcznym budżecie.
Nom, śmiała się z całego materiału, ale w momencie wzmianki o golfie, prawie spadła z fotela.......
Już nawet nie chciałem mówić głośno, że golf 7 mi się podoba i to całkiem, całkiem
..::Born To Rise Hell::..
Podał nawet VIN, można sprawdzić co i jak było.
Jakby był sprawny technicznie (skrzynia i napędy) oraz zostawiał 2 ślady, to brałbym.
Olać pierdoły z drobnymi stłuczkami, malowanymi błotnikami czy inne pierdoły (bo to pierdoły tak naprawdę).
Nawet nie wiedziałem że była taka fajna wersja.
P.S. Ameryka – klima manualna...
Jakby był sprawny technicznie (skrzynia i napędy) oraz zostawiał 2 ślady, to brałbym.
Olać pierdoły z drobnymi stłuczkami, malowanymi błotnikami czy inne pierdoły (bo to pierdoły tak naprawdę).
Nawet nie wiedziałem że była taka fajna wersja.
P.S. Ameryka – klima manualna...