Mazda 626 GE przekazana od Klubu na rzecz dzieci z hospicjum
Dzieki wszystkim za odzew i Tobie, Jareczku, za zawsze otwarte drzwi dla potrzebujacych Mazd 
Tez dorzucilem dzisiaj kilka rubli! Mam nadzieje, ze autko bedzie sie dobrze spisywac. Przy tej marce nie spodziewam sie problemow, ale za darmo niestety nie jezdzi 
-
Gość
I ja wpłaciłem pieniążki. DObra inicjatywa!! 

Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Jeżeli chcesz to rozliczyć jako darowiznę na rzecz organizacji pożytku publicznego, to czy pamiętałeś o tym, żeby przelew wykonać na konto hospicjum a nie Globyego?misiolot napisał(a):Wspaniały gest...i ja też posłałem grosik...chociaż tyle.Kończy się rok podatkowy nie oddam tego 1% skarbowemu,dostanie hospicjum...
Szkoda by było, żebyś naraził się na kary finansowe przy okazji gestu dobrej woli.
Pozdr. Grzegorz
- Od: 8 maja 2004, 21:35
- Auto: służbowe albo TAXi ;)
GOŁY70 napisał(a):Jeżeli chcesz to rozliczyć jako darowiznę na rzecz organizacji pożytku publicznego, to czy pamiętałeś o tym, żeby przelew wykonać na konto hospicjum a nie Globyego?
Szkoda by było, żebyś naraził się na kary finansowe przy okazji gestu dobrej woli.
Dokładnie, szkoda by było. Cegiełka to jedno, podatek to drugie. Mój 1% też poszedł na konto Gajusza

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
To i ja się dorzuciłem. Niestety niewiele tego, ale zawsze...
GOŁY70 napisał(a):Jeżeli chcesz to rozliczyć jako darowiznę na rzecz organizacji pożytku publicznego, to czy pamiętałeś o tym, żeby przelew wykonać na konto hospicjum a nie Globyego?
Tak wiem o tym,nie ma zmartwienia
Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
W tym lub nastepnym tygodniu Mazda wraca do stolicy na lifting podkreslajacy Jej niezawodnosc
Obok wizyty w serwisie Auto-Jaksa odwiedzi zaklad obslugujacy instalacje gazowe. Jak na razie sluzy dzielnie dzieciakom, a kochane Panie z hospicjum usmarowaly juz nam wielkie podziekowania oraz oswoily sie z gabarytami i prowadzeniem 626.
W naszej forumowej zbiorce zebralismy blisko 1800 zl – to wszystko dzieki Wam, wspanialy efekt solidarnosci i gestow serca... Po prostu DZIEKUJEMY! Oby dobro wrocilo do Was wszystkich z nawiazka.

W naszej forumowej zbiorce zebralismy blisko 1800 zl – to wszystko dzieki Wam, wspanialy efekt solidarnosci i gestow serca... Po prostu DZIEKUJEMY! Oby dobro wrocilo do Was wszystkich z nawiazka.

Akcja zakonczona pelnym powodzeniem dzieki Wam! Samochod od piatku jezdzi z powrotem po 5-dniowej przerwie, sluzac milusinskim. Krotka foto-relacja:
Wizyta w serwisie Auto-Jaksa – w aucie zostaly wymienione elementy ekploatacyjne za darmo dzięki Jarkowi!
Regulacja instalacji LPG
Chcę być piękna
Przed podróżą
Dumne emblematy i oznaczenia klubowe
...wiem, jestem czarująca
Pani Ania – PR Fundacji – oraz Pan Waldek, czyli "opiekun" wszystkich aut sluzacych do transportu szkrabow
Poniewaz ilosc zebranych pieniazkow przerosla najsmielsze oczekiwania, z ich puli zostanie rowniez pokryta w czesci rejestracja oraz ubezpieczenie pojazdu.
Jeszcze raz w imieniu Klubu i Fundacji dzieki za pomoc Forumowiczom, serwisowi Auto-Jaksa oraz osobom zaangazowanym w przedsiewziecie. Tak, jak my potrafilismy sie zjednoczyc, by zbudowac nasz Klub, tak ci ludzie staraja sie zapewnic dzieciakom z Hospicjum odrobine slonca w ich smutnym zyciu... Pokazac, ze nie przyszly na swiat dla cierpienia oraz zasymbolizowac chociaz najdrobniejsze uroki tego swiata. Wszystko dzieki pogodzie, wierze i nadziei.

Wizyta w serwisie Auto-Jaksa – w aucie zostaly wymienione elementy ekploatacyjne za darmo dzięki Jarkowi!

Regulacja instalacji LPG

Chcę być piękna

Przed podróżą

Dumne emblematy i oznaczenia klubowe

...wiem, jestem czarująca

Pani Ania – PR Fundacji – oraz Pan Waldek, czyli "opiekun" wszystkich aut sluzacych do transportu szkrabow
Poniewaz ilosc zebranych pieniazkow przerosla najsmielsze oczekiwania, z ich puli zostanie rowniez pokryta w czesci rejestracja oraz ubezpieczenie pojazdu.
Jeszcze raz w imieniu Klubu i Fundacji dzieki za pomoc Forumowiczom, serwisowi Auto-Jaksa oraz osobom zaangazowanym w przedsiewziecie. Tak, jak my potrafilismy sie zjednoczyc, by zbudowac nasz Klub, tak ci ludzie staraja sie zapewnic dzieciakom z Hospicjum odrobine slonca w ich smutnym zyciu... Pokazac, ze nie przyszly na swiat dla cierpienia oraz zasymbolizowac chociaz najdrobniejsze uroki tego swiata. Wszystko dzieki pogodzie, wierze i nadziei.