Bartg napisał(a):W oponie akurat ostatnią rzecza jaka się powinna liczyć jest wygląd

No i weź weź, a już mnie złapał za słowo
Bartg co do zasady zgodzę się z Tobą, ale weź poprawkę, że w tym konkretnym przypadku nie rozmawiamy o zwyczajnej użytkowej oponie w pierwszym lepszym stock'owym aucie, ani też o jakiejś j.bitnie zadaniowej oponie jaką miał na stanie PRP i nieopatrznie "sama z siebie" się rozleciała, nad czym teraz wszyscy robią aferę.
Wątpię aby Chudy kupił te opony do upalania, szybkiej autostradowej jazdy i tego typu akrobacji, czy może się mylę
IMO oprócz ceny, wygląd (bieżnik, bok) był tu brany conajmniej na równi z innymi kwestiami.
Nie będę zbytnio zaśmiecał wątku o wyższości jednych wyborów nad innymi, zwyczajnie napisałem własne zdanie odnośnie tej konkretnej opony, która w klasie budżet jest naprawdę ponadprzeciętna. Naturalnie zdaję sobie sprawę, że na tak poczytnym i zróżnicowanym poglądowo forum zawsze z którejś strony będą czynione starania aby parametrami przyrównywać tego typu wybór/produkt do najlepszych w klasie, to moim zdaniem najważniejsza jest świadomość własnych wyborów, tego co jest, a powinno być wg producenta na stanie auta i wszystkie takie mody w połączeniu ze zdrowym rozsądkiem.

Na szczęście Chudy siedzi w tym temacie o wiele dłużej niż Ja, więc jestem spokojny że zrobił to z głową.