some1 napisał(a):Zresztą, można bez problemu znaleźć mocniejsze diesle bez AWD u innych marek, jak i słabsze silniki napędzające wszystkie koła.
Jasne, ale ja kwestionuję sensowność takich rozwiązań.
www.mazdaspeed.pl
some1 napisał(a):Zresztą, można bez problemu znaleźć mocniejsze diesle bez AWD u innych marek, jak i słabsze silniki napędzające wszystkie koła.

some1 napisał(a):Audi jest jednym z prekursorów rozwiązań 4x4, projektują auta od razu pod taki układ i dla nich to w takim samym stopniu poprawa właściwości jezdnych, co marketing.

). Co do auta, staram się jednak ufać ASO. Jakoś mam przeczucie, że w razie "W" łatwiej od nich czegoś dochodzić niż od Mietka z za miedzy... Ale może się mylę. 

KMBak napisał(a):em_dzej napisał(a):Moim skromnym zdaniem , pierwsza fotka z tych panoramowanych najlepsza
Ty mi tu nie kadź, bo (oczywiśie według mnie) największą konkurencję mi robisz tą śliczną Śliweczką.

KMBak napisał(a):Znajomi kumpla – nie szukali konkretnego auta, ale chcieli pewniaka – to będą mieli.![]()
Przez forum było kilka pytań... Wiele osób jednak szuka "Niemiec płakał jak sprzedawał" i "jeździł tylko po zakupy" za 30-35 tys. zł.

KMBak napisał(a):No dokładnie. Ja strasznie nie lubię jak ktokolwiek mi przy samochodzie grzebie... Ale już z drugiej strony nie w każdej dziedzinie można być ekspertem (choć staram się). Co do auta, staram się jednak ufać ASO. Jakoś mam przeczucie, że w razie "W" łatwiej od nich czegoś dochodzić niż od Mietka z za miedzy... Ale może się mylę.
, w sensie, że jak oddać i nie widzieć co robią, to ... to przecież nigdy nie wiesz który mechanik, co robi, i w jaki sposób to robi. Naprawiali mi ostatnio gniazdo zapalniczki w podłokietniku i ostatnio tak sobie wyjąłem ten plastik od schowków na kubki – drugie zdjęcie w temacie z poniższego linku:
KMBak napisał(a):nie w każdej dziedzinie można być ekspertem (choć staram się)
... ale z drugiej strony – nakład pracy praktycznie żaden (5 minut roboty), a na pewno warunki pracy dla silnika lepsze.
Dobrze, że Kupujący się zdecydował, bo i tak sam chciałem pojechać i obejrzeć, zrobić zdjęcia, zęby potem nie było. 

KMBak napisał(a):Mechanik szukał czegoś na siłę i bez skutku
ale jednego, co będzie Cię czekało, to bardzo Ci współczuję, bo sam wiem jak bym to przeżywał
KMBak napisał(a):A potem czkamy na dostawę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości