Nie rozklejalem do tego lampy, mam juz dosc stresu
To jest eslastyczna listwa ktora jest przymocowana do klosza na zewnatrz Miedzy lampa a maska. Z ringami w rzeczywistosci prezentuje to sie jak oczy i brwi
Teraz ringi i to cacko stanowia oswietlenie dzienne
Ostatnio edytowano 12 mar 2016, 21:36 przez xebo, łącznie edytowano 1 raz
To elastyczna tasma led docelowo do montowania w lampie, ale jako ze powiedzialem sobie ze kolejny raz nie rozklejam lamp to dalem ja na lampe w szczeline miedzy kloszem a maska. To jest z pianki wiec maska sie zamyka.
Fajnie wygląda. A mam pytanie – już któryś raz widzę że ludzie wolą szczelnie oklejać opony niż po prostu ściągnąć je z felg u wulkanizatora i wtedy felgi malować, jest jakiś powód ku temu? Czy po prostu nie ma to znaczenia?
xebo? Logo i felga są w tym samym kolorze? Felga widzę, że jest w złocie a logo jakby w odmianie stalowego. Chyba, że to światło tak zniekształca. No nareszcie ktoś też będzie miał takie felgi jak moje w złotym.
Jak szanujesz tak masz Akurat w moim przypadku jedna bedzie poprawiana. Wszystko zalezy od ilosci warstw :p Ogolem trzyma sie dobrze, na myjce tez bylem i trzyma sie.
Zapewne po jakims czasie moze cos szwankowac no ale juz zdecydowalem ze nawet jak cos sie bedzie dzialo to nakladam lakier tego koloru
Ostatnio edytowano 13 kwi 2016, 17:27 przez xebo, łącznie edytowano 1 raz