Stuki po rozgrzaniu silnika
1, 2
Sorki,ze Ci się wtrącam,ale zmień mechanika.
W tej kwocie to być może zmieściłbym CAŁĄ NAPRAWĘ tego silnika. Ostatni silnik jaki wyjechał ode mńie lekko przewyższył 4 kpln. Z panewki zostały listki. Wał do wymiany,jedna korba,jedna tuleja do bloku,komplet wszystkich panewek,pierścienie i oczywiście uszczelki,filtr,olej,głowica remont (full set).
Tylko,ze znalezienie człowieka któremu będzie zależeć na naprawie silnika,a nie na obdarciu Cię z kasy może być trudne.
W tej kwocie to być może zmieściłbym CAŁĄ NAPRAWĘ tego silnika. Ostatni silnik jaki wyjechał ode mńie lekko przewyższył 4 kpln. Z panewki zostały listki. Wał do wymiany,jedna korba,jedna tuleja do bloku,komplet wszystkich panewek,pierścienie i oczywiście uszczelki,filtr,olej,głowica remont (full set).
Tylko,ze znalezienie człowieka któremu będzie zależeć na naprawie silnika,a nie na obdarciu Cię z kasy może być trudne.
Lucks19 napisał(a):Zastanawialem sie nad remontem ale jak mechanik powiedzial ze trzena nowy rozrzad i wariator ORYGINALY co juz dalo 3600zl to zwatpilem bo gdzie reszta?
Też długo rozważałem remont silnika ale co prawda to prawda jak zrobisz swój to wiesz co robisz i co masz. Kupując "nowy" kupujesz kota w worku
Nawiasem mówiąc tadziol wie co pisze, moja Magdalena dostała nowe życie po wizycie u tadziola.
tadziol napisał(a):Sorki,ze Ci się wtrącam,ale zmień mechanika.
Podobny zestaw był i u mnie do roboty ale to już historia. Bimber wypity czy nadal na półce zbiera kurz?

- Od: 25 mar 2015, 09:23
- Auto: Mazda 6 GG 2002 2.3 MZR 166 KM
1, 2