Czateria...cd
Grzyby napisał(a):W domu?????
A gdzie tam w domu
Przesz pisałem ,że w domku drewnianym ,wolnostojącym, na bloczkach zamiast fundamentów.
Grzyby napisał(a):A żeby się inne usrojstwo nie zalęgało to trzeba zwyczajnie ... sprzątać
Patrzcie Go jaki mądrala!
Smialem sie z tych OBD po BT za 40 pln i aplikacjami za 15 pln, a wczoraj jak kumpel byl i mial to skasowal mi inspekcje i znalazl kilka bledow z sensorem MAF. Zatem przepustnica do czyszczenia
.
Dzis sobie zamowie chyba taka zabawke.
Dzis sobie zamowie chyba taka zabawke.
..::Born To Rise Hell::..
Za 40zl to kupisz dwa takie interfejsy 
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Gib i jak? Zaspokoiłeś ciekawość? Przejechałeś się tym wynalazkiem?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Powinna być informacja że każdy oglądający powinien mieć ze sobą 5L paliwa na odpalenie 

Nie oglądałem, chyba i tak mi odwagi zabraknie na taki wynalazek, a mam co w tej chwili robić. Po zmroku upalam opla i żałuję że nie mam gazu bo trochę to jednak przy dystrybutorze kosztuje
A pontiac, cóż jako jedyne auto i tak się chyba nie sprawdzi, a jako drugie faktycznie JB ma rację Firebird fajniejszy 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Panowie, a co sądzicie o żywotności skrzyń DSG ?
Początki ich były dość cięzke, czy nadal cierpią one na jakieś przypadłości ?
A tak poważnie co sądzicie o DSG w 2.0 TSi/TFSi ?
Początki ich były dość cięzke, czy nadal cierpią one na jakieś przypadłości ?
A tak poważnie co sądzicie o DSG w 2.0 TSi/TFSi ?
Przez pewien czas (choroby wieku dziecięcego) w VAGach było trochę problemów z synchronizacją przepięć sprzęgieł i ogólnie z niedoszacowaniem wytrzymałości skrzyń – padały jak muchy a przy niektórych manewrach potrafiły ogłupieć. Skonfigurowane były ogólnie do jeżdżenia na 400m, bo w innych zastosowaniach konwencjonalne automaty potrafiły lepiej sobie radzić. Potem się znaczenie poprawiło i na tą chwilę raczej już nie sprawiają problemów. U innych producentów nie słyszałem o problemach z takimi przekładniami. Sporo ludzi już tym jeździ i raczej skrzynie nie są tematami rozmów przy kopaniu w koła co raczej jest dobrym znakiem 
Teoretycznie powinno być to żywotne jak manual a sprzęgła nawet żywotniejsze.
Teoretycznie powinno być to żywotne jak manual a sprzęgła nawet żywotniejsze.
Trusted computing – Yes or No?
Beny napisał(a):Kurde Vectre C kolegi którą tu wrzucałem poszła.Znalazł sie klient i z dwoma kompletami opon 18tys wypłacił
Ja też chce tyle wydać na Vectrę
http://otomoto.pl/oferta/opel-signum-xs ... af5a83f1c7SIę pojawił kupiec na Volvo, jeśli sprzeda auto, ale jest zainteresowany dość mocno.....
Więc może zmienić na coś świeższego ?
Po głowie chodzą mi takie pomysłu, wszyskie w leasingu:
Używane:
1. Passat 2.0 TSi DSG B7 – pewnie jakieś 2011 rocznik – jakieś 75 tyś brutto
2. Volvo S80 D5 AT – pewnie 2011 rocznik – jakieś 80 tyś brutto
Nowy:
1. Seat Leaon 1.4 125KM FR
2. Hyundai i30 SW 1.6 ON
Co wy na to ?
Więc może zmienić na coś świeższego ?
Po głowie chodzą mi takie pomysłu, wszyskie w leasingu:
Używane:
1. Passat 2.0 TSi DSG B7 – pewnie jakieś 2011 rocznik – jakieś 75 tyś brutto
2. Volvo S80 D5 AT – pewnie 2011 rocznik – jakieś 80 tyś brutto
Nowy:
1. Seat Leaon 1.4 125KM FR
2. Hyundai i30 SW 1.6 ON
Co wy na to ?
A ile się płaci miesięcznie za takie auto?