Czateria...cd
Sądziłem, że osoba która aplikuje na poważne stanowisko używając e-maila typu sodziaczek82@buziaczek.pl i przychodzi na rozmowę kwalifikacyjną w stroju który spowodował opad szczęki i wypad oczu raczej składała aplikację przez pomyłkę a tu się okazuje, że wycięła 95% konkurencji – szok pozytywny jak nigdy 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
JohnnyB napisał(a):tam brakuje pewnie "l"
No – zabrakło, ale i tak to jest tylko poglądowy adres (domena się zgadza)
A pomyśleć, że z tego powodu chciałem odrzucić kandydaturę – wielki błąd by to był, a tak to klienci sobie kark chcą ukręcić jak przechodzą obok
Z chęcią bym zdjęcia porobił, oj z chęcią

Ale to by chyba podpadło pod molestowanie
Ostatnio edytowano 9 mar 2016, 16:23 przez brii, łącznie edytowano 2 razy
Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):Z chęcią bym zdjęcia porobił, oj z chęcią
Ale to by chyba podpadło pod molestowanie
się mówi że to do archiwum potrzebne z odbytego spotkania ,,ach ta biurokracja z wszystkiego rozliczają"

jacobs napisał(a):http://i306.photobucket.com/albums/nn255/mieczyslaw626/Mieczysaw150_zpsqmt9jch4.png
Mieczysław z przodu chyba ma koła z roweru
On ma chyba wiekszy profil opony niz ja
Dopisano 9 mar 2016, 18:50:
PeKa napisał(a):Zastanawiam się na co komu te obrazki z krzywo powycinanymi Mazdami?
A na przyklad mi, dla hecy.
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
No bo to miał być rover a nie mazda 
A krzywo no cóż na wystawę nie idzie. To tylko forum małoobrazkowe
A krzywo no cóż na wystawę nie idzie. To tylko forum małoobrazkowe