MegaZlot Tor Poznań MS CUP 2016, 15-17.04 – Informacje i zapisy
Również będę wdzięczny za dopisanie
martin-waw bez konkurencji moto
martin-waw bez konkurencji moto
- Od: 23 sie 2015, 23:21
- Auto: Mazda 6; 2.0 147KM; LF-DE; prod. 2006 r.;
Dopisani
Chciałbym przydzielić Nas do grup, więc ponawiam prośbę. PILNE!!!
Zerknijcie na listę startową: viewtopic.php?f=528&t=188194
Jak coś się nie zgadza to piszcie w powyższym wątku.

Piotr_ napisał(a):Proszę wszystkich o jak najszybsze przesyłanie formularzy Jednym z warunków uczestnictwa w zlocie, jest poprawne wypełnienie i jego przesłanie. Pamiętajcie o tym
Chciałbym przydzielić Nas do grup, więc ponawiam prośbę. PILNE!!!
Zerknijcie na listę startową: viewtopic.php?f=528&t=188194
Jak coś się nie zgadza to piszcie w powyższym wątku.
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Czy jazda po torze będzie odbywała się w poszczególnych klasach, czy będzie inne kryterium ustalania grup do jazdy, a podział na klasy będzie miał dopiero znaczenie przy ocenie wyników?
Jak tak patrzę na konkurencję w mojej grupie, to mnie tam zmiotą chyba z toru podczas wyprzedzania
Jak tak patrzę na konkurencję w mojej grupie, to mnie tam zmiotą chyba z toru podczas wyprzedzania

-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Proponuje jako kryterium wstepne wziac np czasy z uleza. Tam widac, ktore auta jechaly szybciej, ktore wolniej.
Dodatkowo , jesli to bedzie mozliwe organizacyjnie, to po 2-3 sesjach umozliwic wymiane kierowcow z danych grup (wolny z szybkim). Chodzi o to,zeby bylo bezpiecznie, zeby nie zdarzylo sie, ze ktos wyprzedza 10 aut na jednym okrazeniu.
Dodatkowo , jesli to bedzie mozliwe organizacyjnie, to po 2-3 sesjach umozliwic wymiane kierowcow z danych grup (wolny z szybkim). Chodzi o to,zeby bylo bezpiecznie, zeby nie zdarzylo sie, ze ktos wyprzedza 10 aut na jednym okrazeniu.
Nie ma na liście odnotowanej mojej wpłaty na zlot choć dokonałem jej wraz z zapłatą za noclegi. Ta widnieje na zielono.
Formularz rejestracyjny wysłałem już za pierwszym razem zgłoszenia na tor, na który się nie załapałem. Też nie jest to odnotowane.
Formularz rejestracyjny wysłałem już za pierwszym razem zgłoszenia na tor, na który się nie załapałem. Też nie jest to odnotowane.
Poprawione. Dzięki
Formularz wyślij poproszę jeszcze raz – uwzględniając konkurencje w jakich chcesz brać udział.

Formularz wyślij poproszę jeszcze raz – uwzględniając konkurencje w jakich chcesz brać udział.
-
jarek.ZE
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
jackkpl napisał(a):Proponuje jako kryterium wstepne wziac np czasy z uleza. Tam widac, ktore auta jechaly szybciej, ktore wolniej.
Jakoś nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić co będzie lepsze
Obie opcje mają swoje "zady i walety"
Jacek niestety nie da rady tak zrobić. Na takie przegrupowanie stracimy zbyt dużo czasu, który jest na wagę złota. Obiecuję ogarnąć to tak, aby miało to ręce i nogi 
-
jarek.ZE
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Rafał_ napisał(a):Jacek niestety nie da rady tak zrobić. Na takie przegrupowanie stracimy zbyt dużo czasu, który jest na wagę złota. Obiecuję ogarnąć to tak, aby miało to ręce i nogi
Ja nie mysle o zmianie 20 osob, a raczej o transferach jak z 1 do 2 ligi
Sam na jednym kartodromie prawie skasowalem kolege, bo na wyjsciu z zakretu zrobilo sie jednak za malo miejsca, a ja juz nie mialem jak dokrecic, ani jak zahamowac
krzychsolt-bez konkurencji moto
Edit: przelew poszedł
Edit: przelew poszedł
Formularz i przelew poleciały w weekend 
Sent from my E2105 using Forum Fiend v1.3.3.
Sent from my E2105 using Forum Fiend v1.3.3.
Była MAŹDZINKA 323C BA 1,3 B3, 323F BA 1,8 BP, MPV LW 2.0 FS-DE
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)