a widziałes może jakąs Vłke z pakietem gt ori felgi i całym silnikiem w polerce,szyberdach,kolor 11r,przedlift?Tak sie zastanawiam czy sie tam pojawiła czy na zyletki poszła.czarek1991 napisał(a): standardczarek jestes na forum 323klub?
Jestem
Czateria...cd
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Przynajmniej 2 sie takie przewinely ale czy mialy polerowane pokrywy czy tam dolot to nie pamietam.
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
znów zrzut ,,niepotrzebnego" wpisu do czaterii 
kajol napisał(a):Odpowiedz na treść 4 strony wstecz.
a to sorry nie wiedziałem
kajol napisał(a):Odpowiedz na treść 4 strony wstecz.
To sie cytuje!
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Paweł napisał(a):Zdecydowanie olejowanie, bo najłatwiej je odświeżyć.
No własnie nie wiem czy samo olejowanie uchroni mnie przed robactwem wszelakim.
Grzyby napisał(a):Polecam to:
Professional Wax z Kleen Purgatis
Ale czy to,to owadobójcze jest?
W sumie może bym se pizgnął podłogę wewnątrz takim szpecyfikiem skoro dobry.
kajol napisał(a):Ciekawe jak Mietek do tego poschodzi, jak większości podoba się takie rozwiązanie całej roboty J@ka. To by nas odróżnialo od innych regionów. Zgadza się Tadziomaru nasz szeryf wyluzowal.
Mietek jak widzę po pierwszej stronie naszego wątku akceptuje zmiany i chyba zaczyna to jakoś wyglądać. Dosłałem mu dzisiaj jeszcze poprawioną fiszkę czarka1991, swoją i Twoją.
Ostatnio edytowano 8 mar 2016, 10:13 przez J@K, łącznie edytowano 1 raz
Gib napisał(a):przy BMI 40+
Kuuuuźwa – nie mieszczę się w kombinezon, boję się wejść na wagę i BMI policzyć
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Marcin napisał(a):Ale czy to,to owadobójcze jest?
W sumie może bym se pizgnął podłogę wewnątrz takim szpecyfikiem skoro dobry.
Yyyyyyyy nie wiem, a na uj ci owadobójcze?
Takie coś se kup

Zobaczysz efekt finalny. Zresztą Mietek tym się zajmuje.
PS
Karty Orlenu mają duże wzięcie a podobno na Lotosie można załatwić zniżki w granicach 16gr na litr. Możliwość załatwienia tego jest na tych zasadach co i kart Orlenu. Ktoś coś słyszał.
PS
Karty Orlenu mają duże wzięcie a podobno na Lotosie można załatwić zniżki w granicach 16gr na litr. Możliwość załatwienia tego jest na tych zasadach co i kart Orlenu. Ktoś coś słyszał.
Kiedyś próbowaliśmy na innym forum, nie wyszło, lotos nie chciał wydać tylu kart do tego tam nabywa się – jak i w Orlenie, rabaty powyżej jakiejś ilości zatankowanego paliwa. To jest proporcjonalne do ilości kart, zatem nie ma szans na takie rabaty. Ja na swojej orlenu chyba mam jeszcze 8 groszy, ale nie mam już orlenu po drodze, więc nie korzystam.
..::Born To Rise Hell::..