deejay27 napisał(a):Teraz ja nie wiem, czy żartujesz, czy na prawdę nie skumałeś:)
No to Cie zawiodę Przemek bo naprawdę nie skumałem

Ale działaliśmy cały weekend w garażu i byłem trochę zmęczony więc myślę że to mnie usprawiedliwia

[/quote]quote="Socyopatic"]Jak ET nie jest co najmniej 50 to będzie tarło na pewno[/quote]
Z tego co pamiętam to ET jest 48 ale nie jestem pewien jak będzie tarło to... będą małe rybki
[[quote="Nightfall"]A jak progi zwalniające

Ja praktycznie wszystkie przejeżdżam bezproblemowo chyba ze jada 3 osoby to gdzieniegdzie zdarza się mała przecierka

No i na ryby już się raczej nie wybierzesz o zderzaki zostaną na jeziorem
Wczoraj przejechałem przez kilka progów zwalniających i było ok bez przecierek z tym że samochód nie był dociążony. A na ryby będę jeździł po prostu trzeba będzie znaleźć miejsca z dobrym dojazdem

[quote="Crenshaw"]Zdjęcia są dopiero po montażu, więc auto pójdzie jeszcze w dół jak sprężyny się ułożą, wg mnie jest niiiisko

[/quote]
I to mnie trochę martwi bo dupa siadła naprawdę fest idę zaraz ubrać letnie bo nie wytrzymam , cholera muszę wiedzieć jak to będzie leżeć
[quote="Crenshaw"]Opowiedz jeszcze o prowadzeniu i komforcie po zmianie.[/quote]
O komforcie i prowadzeniu jeszcze nic nie powiem muszę pojeździć troszkę i wymienić te łączniki stabilizatora

[quote="Crenshaw"]z resztą robota z Tobą to przyjemność

[/quote]
Z wzajemnością

[quote="em_dzej"]ta dupa wydłużona do mnie nie przemawia[/quote]
Nie kumam przecież też masz kombi