Kącik bukmacherski + LIGA TYPERÓW
Praktycznie każdy buk, ma coś takiego jak "odpowiedzialna gra" oraz "samowykluczenie".
Każdemu kto twierdzi, że nie ma nałogu, polecam chociaż raz spróbować. Jedna zasada, zakładamy równoległe limity na wszystkie konta/buki z których korzystamy. Mi osobiście, bardzo pomogło kontrolować swój wkład i od dłuższego czasu nie mam problemu z rozsądnym dobieraniem stawek.
Każdemu kto twierdzi, że nie ma nałogu, polecam chociaż raz spróbować. Jedna zasada, zakładamy równoległe limity na wszystkie konta/buki z których korzystamy. Mi osobiście, bardzo pomogło kontrolować swój wkład i od dłuższego czasu nie mam problemu z rozsądnym dobieraniem stawek.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
W LM stawiam dzisiaj takiego ryzyk typa:
Juventus – Bayern
powyżej 2,5 bramek
kurs: 2,40
Barcy nie ruszam, bo zbyt często im się ostatnimi czasy ten Arsenal trafia i śmierdzi mi niespodzianką jakąś. Pogrywam natomiast jeszcze trochę w Chamiponship, w tym takiego wysokiego singla
Godzina: 20:45
Spotkanie:Ipswich-Hull
Typ: 2 i Obie strzelą
Kurs: 5.0
Juventus – Bayern
powyżej 2,5 bramek
kurs: 2,40
Barcy nie ruszam, bo zbyt często im się ostatnimi czasy ten Arsenal trafia i śmierdzi mi niespodzianką jakąś. Pogrywam natomiast jeszcze trochę w Chamiponship, w tym takiego wysokiego singla
Godzina: 20:45
Spotkanie:Ipswich-Hull
Typ: 2 i Obie strzelą
Kurs: 5.0
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
No wczoraj bez wyskoków w moim wykonaniu (typowa setka rozbita na kilka kuponów), ale ostatecznie wyszło nawet na niezłym plusie. Trochę uboga oferta jak na mnie i przyznaję, że mało czasu na analizę sobie zostawiłem. Może gdybym nie poszedł w Angielską a w NHL nocą to pewnie byłoby więcej cybulionów.
Dzisiaj jeszcze nie mam faworyta, ale bardzo kusząco wygląda dog w postaci PSV – kurs 4,2. Goście z Madrytu nie są teraz w optymalnej formie, więc jest spora szansa powodzenia. Liga holenderska jest co prawda przeciętna, ale PSV pokonało u siebie w europejskich pucharach CSKA Moskwa, Wolfsburg, MU. Jest groźne. Z pewnością warto coś pograć w ich stronę. Wielu ekspertów prognozuje tutaj jakiś under, w który łatwo jest uwierzyć.. nudne 1:0 w jedną lub drugą stronę? Why not?
W drugim spotkaniu City wydaje się być faworytem, po tym jak odpuścili mecz FA Cup z Chelsea (baty 1:5). Oby im to jednak nie wyszło czkawką. Warto dzisiaj pograć dogi w różnych kombinacjach. To tak na szybki rzut oka. Więcej może tuż przed meczami.

Dzisiaj jeszcze nie mam faworyta, ale bardzo kusząco wygląda dog w postaci PSV – kurs 4,2. Goście z Madrytu nie są teraz w optymalnej formie, więc jest spora szansa powodzenia. Liga holenderska jest co prawda przeciętna, ale PSV pokonało u siebie w europejskich pucharach CSKA Moskwa, Wolfsburg, MU. Jest groźne. Z pewnością warto coś pograć w ich stronę. Wielu ekspertów prognozuje tutaj jakiś under, w który łatwo jest uwierzyć.. nudne 1:0 w jedną lub drugą stronę? Why not?
W drugim spotkaniu City wydaje się być faworytem, po tym jak odpuścili mecz FA Cup z Chelsea (baty 1:5). Oby im to jednak nie wyszło czkawką. Warto dzisiaj pograć dogi w różnych kombinacjach. To tak na szybki rzut oka. Więcej może tuż przed meczami.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Tempo rozgrywek w najpopularniejszych ligach piłkarskich wzrasta. Na horyzoncie widać już Mistrzostwa we Francji. W większości lig gramy co trzy dni, a topowe ekipy europejskie są w takim cyklu właściwie od dawna. Jak pokazują ostatnie wyniki, nie wszystkim starcza już pary w nogach. W środku tygodnia sypnęło trochę niespodziankami.. najgłośniej trąbi się o wtopie Bayernu, ale tak jak kilku z Was przewidywało, nie da się wygrywać wszystkiego, zwłaszcza bez obrony.
W Naszym kraju wszystkie Janusze śmieją się z rozdeptanej przez "słoniki" Legii, a buki liczą zyski ale przejdźmy do tego co nas czeka na dniach. Najbliższy weekend tu i ówdzie mamy kilka ciekawych wydarzeń. Dzisiaj Roma – Viola oraz Caen – Monaco. Jutro Tottenham – Arsenal oraz szlagierowo zapowiadające się starcie BVB vs. Bayern. Z pewnością jest co pograć po ciekawych kursach, zwłaszcza, że na krajowych podwórkach startują niższe ligi, więc dla regionalnych smakoszy oferta powinna być bogatsza
Moje pomysły na piątek przy piwku:
Roma – Fiorentina Typ: BTS Kurs: 1.75
Podbeskidzie – Korona Typ: BTS Kurs: 1.85
Wisła – Piast Typ: Powyżej 2,5 Kurs: 2.15
W Naszym kraju wszystkie Janusze śmieją się z rozdeptanej przez "słoniki" Legii, a buki liczą zyski ale przejdźmy do tego co nas czeka na dniach. Najbliższy weekend tu i ówdzie mamy kilka ciekawych wydarzeń. Dzisiaj Roma – Viola oraz Caen – Monaco. Jutro Tottenham – Arsenal oraz szlagierowo zapowiadające się starcie BVB vs. Bayern. Z pewnością jest co pograć po ciekawych kursach, zwłaszcza, że na krajowych podwórkach startują niższe ligi, więc dla regionalnych smakoszy oferta powinna być bogatsza
Moje pomysły na piątek przy piwku:
Roma – Fiorentina Typ: BTS Kurs: 1.75
Podbeskidzie – Korona Typ: BTS Kurs: 1.85
Wisła – Piast Typ: Powyżej 2,5 Kurs: 2.15
Ostatnio edytowano 5 mar 2016, 11:33 przez macvas, łącznie edytowano 1 raz
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
no niestety czerwona kartka dośc wcześnie i
nawet grajac jednego mniej strzelili na 2:0, ba przy 2:0 do przodu mieli jeszce karnego i zmarnowali, a potem 3 bramki dostali pod koniec meczu i po zawodach, sam zagralem na live kontre x2 po kursie 8 i wyszedlem na 0, ale juz nie bede nic sugerowal co by nie bylo pretensji
chociaz pamietaj ze gra sie tylko za tyle ile nie bedzie ci szkoda stracic, no i wszelkie kombosy sobie odpusc bo to na takich klientach glownie zarabiaja bukmacherzy, oczywiscie pare razy w zyciu weszly mi fajne kombosy ale czym wiecej meczow na kuponie tym wieksza szansa ze cos nie wejdzie, prosta zasada prawdopodobienstwa...sam gram single ewentulnie dwa mecze na kuponie z kursem lacznym kolo @2, na pewniakach tez sie pare razy przewiozlem, kiedys gralo sie systemy w sts gdzie bylo np 2 pewniaki i 7 meczow w systemie i kilka razy mialem tak ze w systemie wszystko weszlo (a wszystkie mecze z kursami ponad 2) a jeden pewniak nie wszedl ktory byl na wszystkich kuponach i z racji tego ze byl pewniakiem byla
gralo sie tez kiedys "pewne" mecze i tez bylo dobrze do czasu...mialem zrodlo ktore podawalo takie mecze i 4 mecze fajnie weszly i kiedy czlowiek uwierzyl ze rzeczywiscie mecze sa "100% sure you can bet your house on this game" 5 mecz za duza stawke nie wszedl...zycie
takze teraz gram tylko rekraacyjnie, szkoda kasy, nerwow, straconego czasu w weekendy kiedy postawilo sie gruba kase i sledzilo na zywo co sie dzieje w danym meczu..co nie znaczy ze nie znam osob, ktore z tego zyja i to na przyzwoitym poziomie, ale stawki na mecz zaczynaja sie od 500E w gore zeby przy paru przegranych i kilku wygranych mogl wyjsc przyzwoity zysk...niestety znam tez przypadki, gdzie ludzie byli w stanie targnac sie na swoje zycie przez bukmacherke....
to sie rozpisalem
tak czy tak powodzenia i sorki za przegrany typ 

gralo sie tez kiedys "pewne" mecze i tez bylo dobrze do czasu...mialem zrodlo ktore podawalo takie mecze i 4 mecze fajnie weszly i kiedy czlowiek uwierzyl ze rzeczywiscie mecze sa "100% sure you can bet your house on this game" 5 mecz za duza stawke nie wszedl...zycie

takze teraz gram tylko rekraacyjnie, szkoda kasy, nerwow, straconego czasu w weekendy kiedy postawilo sie gruba kase i sledzilo na zywo co sie dzieje w danym meczu..co nie znaczy ze nie znam osob, ktore z tego zyja i to na przyzwoitym poziomie, ale stawki na mecz zaczynaja sie od 500E w gore zeby przy paru przegranych i kilku wygranych mogl wyjsc przyzwoity zysk...niestety znam tez przypadki, gdzie ludzie byli w stanie targnac sie na swoje zycie przez bukmacherke....
to sie rozpisalem
@newuser, kolego nie mówię, że stawiałem specjalnie na Everton, bo tak zapodałeś
sam z własnej inicjatywy to zrobiłem...
Dziś na bet365 live postawiłem przed 1 połową na CP, póki co 1-0 z Loserpoolem (+ czerwona kartka). Miejmy nadzieję, że oddadzą mi moje 10zł
Dziś na bet365 live postawiłem przed 1 połową na CP, póki co 1-0 z Loserpoolem (+ czerwona kartka). Miejmy nadzieję, że oddadzą mi moje 10zł
- Od: 6 wrz 2012, 13:17
- Auto: Mazda 6 GH L5 '09
Była: Mazda 3 BK LF '04
Mazda 323F 1.8 BG SOHC '90
bylo blisko pare typow
niespodzianki weszly super ! ale pewniaki zawiodly... zycie
kombi sa fajne... jak sie gra za bajeczne mala kase co nie zal stracic jak tam 5 euro etc.
ja mialem duzo razy juz 13 meczow i 12 trafionych
nawet jeden gdzies tu wklejalem chyba.
kombi sa fajne... jak sie gra za bajeczne mala kase co nie zal stracic jak tam 5 euro etc.
ja mialem duzo razy juz 13 meczow i 12 trafionych
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Panie, gdzie na Chelsea jak oni ostatnio taką loterię grają, że głowa mała. Drugie UTD normalnie. W ogóle w obecnym sezonie BPL wariuje dość ostro. Faule czy karne z kapelusza, gdzie to miejsca na wyspach nie powinno mieć. To nie hiszpańska liga do diaska...
Co do Chelsea jutro będą mieli okazję udowodnić swoje racje, ale ja osobiście wietrzę w tym meczu over 1,5 po stronie PSG.
Dzisiaj chodzi mi po głowie over 2,5 i BTS w meczu Wilków, ale jeszcze nie mam przekonania co do stawki
Gent zapewne pójdzie szukać bramki, bo to nawet ofensywnie usposobiona ekipa i nic innego im w tym meczu nie zostaje, a Wolfsburg również nie zwykł na własnym terenie bronić wyniku. W lidze ostatnio odbębniona wygrana i przy tym lekka rotacja składem pod kątem występu w LM, więc dzisiaj musi być dobrze.
Dzisiaj chodzi mi po głowie over 2,5 i BTS w meczu Wilków, ale jeszcze nie mam przekonania co do stawki
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Panowie ktoś coś wczoraj/dzisiaj stawiał w LM? Mnie wczoraj weszło. Gole 3+ w obu meczach. Zobsczymy czy dzisiaj coś siądzie.
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka